Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek úgy egy szexkapcsolatba nőként, hogy hátha alakulhat több belőle? A férfi azt mondja csak szexet akar, de én el tudnék képzelni esetlegesen többet is. A remény hal meg utoljára? Vagy jobb lenne hagyni az egészet?
Én férfi vagyok, tudom a nők máshogy működnek, de nő és nő között is elég nagy különbség van.
A helyedben, akkor mennék bele, ha eltudnám fogadni azt, hogy csak szexkapcsolat lesz és azt is, ha több alakulna.
Pl én most olyan szexkapcsolatban vagyok, amiből el tudom képzelni lehet több is, DE nem most akarnék többet. Előre is elég jónak tűnt a partner, de minél jobban megismertem annál jobban láttam azt, hogy lehet ebből még akár több is lehet, viszont ez bármikor változhat.
Szóval nagyban függ attól mennyire ismeritek egymást, mert lehet nagyon rossz vége, koppanás, csalódottság is, vagy épp kiábrándulás. Meg persze lehet összejön a dolog és még együtt is öregedtek meg. Nem lehet ezt előre tudni, de ha már eléggé különböző vágyakkal mentek bele és a másik többet akarna élből, az általában rosszul sül el.
AZ ilyet én sose értettem, az egy nagyon naív ember aki úgy fog hozzá hogy majd ebből lesz egy hűde nagy szerelem és házasság.
Ha tetszik most akkor menj bele és érezd jól magad, élvezd a helyzetet és majd lesz valahogy.
Hiába képzelsz itt bele valamit , lehet neked nem fog tetszeni és már vége is lesz.
Ha most csak szex lesz akkor tedd oda magad aztán majd alakul valahová.
Ritka kivételek egyike vagyok. De nekem szexkapcsolatból lett szerelem és házasság.
Ahogy jobban megismert úgy kezdett vonzódni hozzám.
De mondom egyik ritka kivétel vagyok.
Nagyon ritkán történik ilyesmi.
Általában inkább az van, hogy a másikat elkezdi zavarni ez, és szakít.
Nem. MINDEN kapcsolatba csak akkor menj bele, hogyha tudod hogy te arra vágysz, azzal elégedett vagy. Az emberek jellemzően nem változnak meg, sőt idővel inkább a rosszabb formájukat fogják hozni a másik előtt.
Igaz ez a szexkapcsolatra is. Ha ő nem szeretne többet, akkor ehhez szíve joga, nagy esély van rá, hogy nem fog ez megváltozni. Ha mégis akkor sem valószínű, hogy jó vége lesz.
Tartok tőle, hogy a kérdező ebből csak azt fogja levonni, hogy van értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!