Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek úgy egy szexkapcsolatba nőként, hogy hátha alakulhat több belőle? A férfi azt mondja csak szexet akar, de én el tudnék képzelni esetlegesen többet is. A remény hal meg utoljára? Vagy jobb lenne hagyni az egészet?
Semmiképpen sem így. Én belementem ugyanígy, hogy hátha lesz vmi több is és semmi nem lett. Csak jól beleszerettem és ő meg nem és csak sírtam érte és lelkileg tönkrementem.
Soha többet nem mennék bele ilyen kapcsolatba már.
Te se menjél bele, mert már most reménykedsz. Az ilyen embereket nem tudod megváltoztatni, tök mindegy mit teszel értük. Érzéketlenek és elérhetetlenek érzelmileg, ezért akarnak szexkapcsolatot, hogy csak testileg legyen jó és kész.
"Érzéketlenek és elérhetetlenek érzelmileg"
Nem, pusztán ha az elejétől korrekt módon tisztázza, hogy csak szexkapcsolat, akkor tisztességtelen dolog belemenni, azzal a reménnyel, hogy kezdettől többet akarsz, de majd trükkösen magadba csábítod, és mikor hoppon maradsz, te vagy összetörve.
Kezdettől nem kommunikált mást a másik fél. Itt aki mást kommunikált, az a nő, "hátha".
Ha jót akarsz nem mész bele
Csak lelkileg fogsz sérülnek ha te már azzal a reménnyel mész bele hátha megpuhítod és több lesz
A srác korrekt elmondta h csak szex
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!