Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha egy terhes nő állandóan dugni akar?

Figyelt kérdés
jan. 17. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rendkívüli nincs benne.
jan. 17. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális
jan. 17. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen normális

Én anno éjjel nappal dugni akartam és a falat kapartam amikor orvos nem engedte mert a méhlepény közel volt a méhszájhoz

jan. 17. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A fránya hormonok... Soha nem voltam annyira szexéhes mint terhesen. Mikor veszélyeztetett lettem és 9hétig teljes tilalomra itéltek (masztis se) éjjel brutál szexálmaim voltak, meg álmomban orgazmusom volt. Nagyon durva volt
jan. 17. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális :)
jan. 17. 18:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Alhasi vérbőség. A létező összes vonzó férfivel elképzeltem.
jan. 17. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális,a legjobb dolog..
jan. 17. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem is olyan volt a hetedik hónapig. (Azután már állítólag nem szabad). De nem akart többé gyereket, mert állandóan hánynia kellett a terhessége alatt. Utána visszaesett a libidója sajnos nullára.
jan. 17. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Tombol az oxitocin az meg eléggé meg tudja dobni a libidót. Teljesen normális! S igenis bátorítani tudnám a párokat, csak nyugodtan! A babát védi a magzatvíz, egy ötperces autóúton több rázkódást, ütést kap mint egy órás együttlét alatt. Attól hogy babát vártok a családba még soha ne feledkezzetek meg egymásról!!!
jan. 17. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Apu,mi volt álmomban mikor anya hasában voltam,az a furcsa dobszóló?
jan. 17. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!