Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok állandóan...

Mióta terhes vagyok állandóan szexelnék, ez normális?

Figyelt kérdés
dec. 28. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mint ahogy az is, hogy van akinek zéró a libidója...irigyellek xD Nekem szabira ment a libidóm....
dec. 28. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első trimeszterben volt ez, de úgy hogy közben rosszul is voltam, hánytam, gyenge voltam, úgyhogy nem tudtam szexelni hiába vágytam rá.
dec. 28. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1es ezzel én is így vagyok.

Kb a hátam közepére kívánom a szexet. Nulla libidó.

2x próbálkoztunk de nem volt jó semmi izgalom és még fájt(égő érzés) is. :(

dec. 28. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el se akartam hinni. Talán az alhasi vérbőség okozza, mert olyan orgazmusok is... Hú! Se előtte, se utána, szinte érintésre.
dec. 28. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, normális-e, de velem is így volt. És a slussz poén, hogy a szülésekkel sem változott ez, úgyhogy konkrétan a falat kapartam 6 hetekig. Nem az volt, amit sokszor olvasok, hogy a férj akarja, de jaj nekem még 6 hónapos gyerek mellett sem megy, én konkrétan ahogy hazaértünk a kontrollról, megetettem a gyerekeket és nekiestem a férjemnek. 🤣
dec. 28. 20:32
 6/10 Souky válasza:
47%
A természet reakciója. Amikor megszültél, utá a örülsz, ha élsz. A szeksz jódarabig eszedbe sem fog jutni. Szülésig aludj, amennyit bírsz és ugyanezt tedd a szeksszel is. 😀
jan. 2. 08:27
 7/10 anonim válasza:
0%
Tudok segíteni... 😁
jan. 3. 05:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Férj vagyok. Második házasságomban élek. Mindkét nejem aktív volt a szülések előtt és a terhesség alatt az intimitásban. Majd mindkettő felhagyott vele. Férfiként nehéz elviselni mindezt! Olyan nőket vettem el, akik pörögtek, éltük az életet, nappal és éjjel egyaránt. Ahogy nagyapám is mondogatta, akkor jó egy házasság / kapcsolat, ha egyaránt megértik egymást ágynál és asztalnál. Ez működött is a gyermekvállalásig, ill. mindkettő esetben a második gyermekig. Én tovább pörögtem volna, ám egyedül maradtam az igényekkel.

Mindezt olyan férfiként írom, aki mindenből kiveszi a részét itthon. Tehát, azt sem lehet állítani, hogy mindent feleségeim vittek/visz itthon, a gyereknevelést és a háztartást.

A terhesség alatt (is) imádtam, hogy aktív feleségem a szexben! Számomra vonzó volt mindkettő asszony pocakosan is. Második nejem ráadásul első terhessége alatt elég sok vadabb (perverzebb) ötlettel állt elő, amely változatosságokat egészen a második gyermek születésig élvezett is. Majd jött a hat hét szexmentesség, amit a fokozatosan hanyatló szexualitása követett. Magyarázatot nem kaptam, ez tabutéma mai napig részéről. Szakemberhez, orvoshoz nem fordult. Pár éve alatt teljesen frigiddé vált. Eleinte vitáztunk ezek miatt, illetve én idegeskedtem, ő némaságba burkolózott. Idővel közömbösséggé alakult az intimitásunk. Számomra érthetetlen, miként lehet 180 fokot fordulni!

Nagyon sajnálom azon nőket, akiket a férjük terhesen nem kíván! (ezek elég hülye pasik szerintem) Sajnos van egy harmincas hölgy ismerősöm, aki azért nem akar gyereket vállalni, mert férje tett olyan megjegyzést, ami arra utalt, neki nem tetszenek a terhes nők. Ő pedig annyira szerelmes a pasasba, hogy nem szeretné tönkre tenni a viszonyukat. Én viszont, mit nem adnék olyan nőért, aki szülni akar tőlem és szülés alatt, után is ugyanúgy kívánna és szeretne engem. Bolond a sors!

jan. 3. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Férj!

Hormon is állatnak a háttérben. Nem mindig tudja irányítani a nő a testét,hogy mennyire kívánja a másikat. Szülés után a pici annyira leköti és a fáradtság hogy éjjel nappal helyt kell állni etetni a csöpp kis babát... utána idő mire úgy érzi végre ő is létezik.

4 gyerekünk van (mind közös) és idővel minden helyreáll. Nem tudom mennyi idő telt el nálatok a baba születése óta. De ha nem sok akkor kis türelemmel még visszahozható a libidó. Persze ezen mind a két fél dolgozhat. ;)

jan. 3. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Féjecske. Becsülendő, hogy kiveszed a részed a családi feladatokban. Sajnos egy nőnél baromi gyakori, hogy szülés után pajzsmirigy probléma lép fel ami nagy hatással van a libidó csökkenésére. Nem ártana vizsgálat neki. Akinek nincs libidója azzal tehetsz bármit nem hatja meg a szex. Nyilván ennek neki kell utána menni, hogy javulni szeretne. A fáradtság is közrejátszik főleg az első évben, hiába segít az ember párja, akkor is nagyobb teher egy nőne, pláne, ha még szoptat is...azt ugye apuka nem tudja átvenni :)

Én sajnos libidó nélkül maradtam a második terhességgel is...de olyan szinten, hogy még egy filmes szexjelenet se hoz lázba, de még magamat se tudom lázba hozni...nem történik reakció...sajnos van ez így...

Szóval javaslom asszonykád menjen el endokrinológiai vizsgálatra, hátha javul a helyzet, és menthető a kapcsolat.

jan. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!