Ultrahangon állandóan csak a hátát mutatja?
Persze, hogy tudtam, de ez most hogy jön ide? :D Amúgy meg nem kell szétszedni első gyerek... még ilyenkor javában mennek a konspirációk, majd a tesónál már gyakorlottabb leszek :D
Mindenesetre egy kicsit megnyugtattál hogy akkor ebben nem kell összefüggéseket keresni én látom ebben a jószándékot <3
Arra nem gondoltál véletlenül, hogy a gyereknek 2 háta van? Egyik elől, másik hátul.
Na kb ennyire baromság, amit te kérdeztél.
Mondjuk en ilyen babonarol meg nem hallottam, de az en kisfiam a fejet belenyomta a mehlepenybe+ meg a kezevel is takarta, szoval rettenet remiszto 4d-s kepek keszultek rola vegig, nem mozdult onnan sose.
De eszembe se jutott azt gondolni, hogy ufo fejjel es arccal fog megszuletni :D
Nem is lett igy.
Viszont az az egy nalunk tenyleg bejott, amivel mondjuk halalra remisztett az egesz terhesseg alatt, hogy keveset mozgott, nem volt egyaltalan annyira aktiv magzat, tobbszor megjartam a korhazat is emiatt. Vegul kint is ilyen lett, nagyon nyugodt termeszetu, jo alvo mar babakent is, de egyebkent teljesen egeszseges, minden rendben van vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!