Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes terhes vagyok és...

38 hetes terhes vagyok és állandóan kemény a hasam. Normális?

Figyelt kérdés
Április 18-ra vagyok kiírva, de zárójelben megjegyezte a doki, hogy inkább április vége az esélyesebb... Pár napja szinte szünet nélkül kemény a hasam, az utcán néha nem bírok tovább menni úgy befeszul. Magnézium nem segít és a meleg fürdő sem.. éjszaka is olyan mintha egy szikla lenne a hasam. Ez mind azt jelzi, hogy nemsokára szülök?
2022. ápr. 8. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jósló fájások. Nem jelent semmit. Ettől még simán túlhordhatod, de akár holnap is beindulhat.
2022. ápr. 8. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én április 17-re vagyok kiírva. 🙂 Nekem is vannak már jóslóim, a dokim szerint a héten megérkezhet a baba. Kitartást nekünk, már nincs sok hátra! 🙂
2022. ápr. 8. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem is tudok aludni, állandóan fáradt vagyok... Nem tudom hogy fogok így szülni. Semmi energiám nincsen mert nem tudok pihentetőt aludni.
2022. ápr. 8. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Éjszaka nekem sem megy az alvás. Ha van egy kis időd, én ebéd után szoktam egy órát aludni, az egy picit segíteni szokott. Én úgy vagyok vele, hogy így is készül a test arra, hogy nem lesz alvás egy darabig.
2022. ápr. 8. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
jóslóid vannak, Front hátha neked, babát hoz ahéten
2022. ápr. 8. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Hétfőtől egész nap kemenyedett a hasam, szerdán délelőtt szültem 😂
2022. ápr. 9. 08:56
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 És mostanra is voltál kiírva?
2022. ápr. 9. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, április 21 😂
2022. ápr. 9. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Huhh... Akkor nekem is beindulhat akármikor 😅 nem is bánnám..
2022. ápr. 9. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!