Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek prostihoz? Az megold valamit is?
Volt már barátnőm, jó néhány évig rendszeres szexuális életem volt. Tavaly tavasszal azonban szakítottunk, azóta pedig nem voltam nővel. Bár megvagyok nélküle, de azért a szex rettenetesen hiányzik. A csajozás nem megy, nem vagyok képes egy nővel sem összejönni, még egy futó kapcsolatot is képtelen vagyok összehozni.
Szánjam rá hát a pénzt egy prostira? Az elveimnek ez ellentmond és nem is biztos, hogy élvezném úgy, hogy tudom, hogy nem azért van velem, mert kíván. Másrészt viszont ő azért van, olyat választok amilyet akarok és mégiscsak egy hús-vér nő.
Nem megy, a lányok voltak a kezdeményezőek. Önerőből nem tudnék meghódítani senkit. Ezért aztán nem is tudok tenni érte, hogy legyen valakim. Egyszerűen nem megy, pedig szeretnék, elhiheted.
Azt, hogy várok arra értettem, hogy amikor már nem bírom, akkor elmegyek egy prostihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!