Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kapok meg itthon egy extrát a szexben, de nagyon vágyom rá. Direktben megcsalni nem akarom. Menjek el prostihoz?
Az nem nagy cucc. Próbáltad már rávezetni, ott felizgatni vagy bármi? Gondolom odamentél hozzá, hogy erre van igényed és kész.(?)
Azért aki nem rendszeresen análozik, annak mindenképpen kellene egy kis rávezetés,ami nem 5perces folyamat csak szólok.
Csak energiát ebbe belefektetni nehezebb mint elmenni prostihoz.
Gratulálni tudok, igazi ösztönlények vagytok.
Feleségem meg inkább ezt részesíti előnyben, mert ő irányít. Sebesség, mélység. Mondjuk pont én nem preferálom az anált, mert ugyan nem vagyok egy durr bele bumm tipus, de akkor is macerás. Nincs is több, mint évi 4-5.
De mérlegeld, hogy megérie egy prosti. Szerintem semmilyen szempontból nem. Alkalmanként megkapod. Szerintem meg ezt kellene értékelned, hogy miattad engedi, és nem a pénzedért. A külömbség hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!