Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kapok meg itthon egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kapok meg itthon egy extrát a szexben, de nagyon vágyom rá. Direktben megcsalni nem akarom. Menjek el prostihoz?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Gondolkozz el, hogy megéri-e a megcsalást, bűntudatot. Ha otthon semmiképp nem lehet ezt elérni és folyamatosan kínoz a vágy, akkor menj! Ha kibírod és a másik serpenyőben több van, akkor mondj le erről.
2023. dec. 16. 23:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyreszt mennyire “extrém” ez az extra, esetleg azért nem akarja a párod? Megbeszélném vele, úgy lenne korrekt, hogy engedjen el, másféleképp fel fog emészteni a bűntudat.
2023. dec. 16. 23:21
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Mit akarsz?
2023. dec. 16. 23:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Análszex lovaglósan. Análra is csak szökőévente bólint rá...
2023. dec. 16. 23:22
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Az nem nagy cucc. Próbáltad már rávezetni, ott felizgatni vagy bármi? Gondolom odamentél hozzá, hogy erre van igényed és kész.(?)

Azért aki nem rendszeresen análozik, annak mindenképpen kellene egy kis rávezetés,ami nem 5perces folyamat csak szólok.

Csak energiát ebbe belefektetni nehezebb mint elmenni prostihoz.

Gratulálni tudok, igazi ösztönlények vagytok.

2023. dec. 16. 23:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Nyilván próbáltam.
2023. dec. 16. 23:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Hogyan?
2023. dec. 16. 23:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem meg inkább ezt részesíti előnyben, mert ő irányít. Sebesség, mélység. Mondjuk pont én nem preferálom az anált, mert ugyan nem vagyok egy durr bele bumm tipus, de akkor is macerás. Nincs is több, mint évi 4-5.

De mérlegeld, hogy megérie egy prosti. Szerintem semmilyen szempontból nem. Alkalmanként megkapod. Szerintem meg ezt kellene értékelned, hogy miattad engedi, és nem a pénzedért. A külömbség hatalmas.

2023. dec. 17. 00:18
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Vagy inkabb menj el egy temetkezi vallalathoz es szervezd meg a temetesed
2023. dec. 17. 01:42
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Bele ne halj
2023. dec. 17. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!