Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hétig voltam nyaralni az alatt egy nő sem jött össze, menjek el prostihoz?
Figyelt kérdés
Jó, oké 13 éve próbálkozok. De most ez a 2 hét erre volt. Olyan kettős érzés, jó lenne már szexelni, legalább megtudni milyen, de fizetni érte.. nem tudom , mit mondtok?szept. 2. 10:20
1/19 A kérdező kommentje:
Ja és az, hogy félek haa jó akkor jobban vágyom rá mint eddig.
szept. 2. 10:20
2/19 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Nyugodtan menj el prostihoz. Nem gáz
3/19 A kérdező kommentje:
26
szept. 2. 10:25
4/19 anonim válasza:
Épp ideje akkor. Keress egy szép csajt aztàn hajrá 😉 Legyen értékelése az a fontos
5/19 anonim válasza:
Ha csak közösülés kell és még a pénz is nyomja a zsebedet, akkor keresel egy olyan nőt, aki elvállal.
Mondjuk, ha szépen összeadogatnánk az ismerkedések költségeit addig, amíg legalább 1 nem végződik happy end-el, akkor ugyanott tartanánk, mintha egy qrvára költenénk. És akkor még az időt / ráfordított energiát nem is számoltuk. 😂
6/19 A kérdező kommentje:
Nincs értékelése. Na meg már éjjel 1-kor 150-en megnézték, de így a legkisebb borsodi faluban élő prostit is, bakker, én félek a fertőtől. :O 150 megnézi 1 óra alatt akkor egy nap alatt hányan mennek oda hozzá?
szept. 2. 10:40
7/19 A kérdező kommentje:
Mennyi lehet egy óra? Gondolom nekem 2 perc is elég lenne öltözködéssel, parkolással együtt.
szept. 2. 10:41
8/19 anonim válasza:
#7 A kevésbé lepukkant kinézetűek minimum 40000-et kérnek fél óráért és 60000-et egy óráért.
9/19 anonim válasza:
Próbáld lebeszépni a negyedórát.
Van amelyik beleegyezik, ha nem kell semmi extra.
10/19 anonim válasza:
Borsodban mondjuk kitudja milyenek.. Talàn Miskolcon lehet találni rendes lakásost de valami putrishoz tuti nem mennék. Ha esetleg pesten jársz itt végtelen a lehetőségek tárháza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!