Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan beszéljem meg a páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy nagyobbíttassa meg a melleit?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kérdésem megosztó lesz és kapok majd hideget meleget, de hol kérdezzem meg, ha nem itt.

Szóval együtt vagyunk már egy ideje és nagyjából minden oké, viszont a mellei kicsik és formátlanok (már szült).

Én alapból nagy mell párti vagyok, és ez az egy zavar benne, nekem sajnos ez hiányzik - ezt még sose mondtam neki, mert úgy érzem sértő lenne.

Szeretném valahogy megbeszélni vele, hogy ha neki sincs ellenére, akkor én támogatnám ebben és én is szeretném.

Ti hogyan vezetnétek ezt fel? nyilván megsérteni sem szeretném vele, hiszen valahol nem tehet róla, manapság viszont egy ilyen műtét már rutinnak számít.

Úgy mégsem kezdhetek hozzá, hogy Figyu, te mit gondolsz a szilikon mellekrol? tetszenek? igen? az tok jo, mert nekem is, akkor foglaljuk az idopontot a konzultaciora?

vagy hogy

Te sose gondolkodtal azon, hogy megnagyobbitsd a melleid?

szoval pls help, tudom, tudom, felszines vagyok meg nem erdemel meg meg stb..

ma 10:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

18. Kérdező persze ... nem is neked kell cipelni

Nekem természetesen vannak nagy melleim (110E) és szinte 0-24 fájdalmaim vannak miatta arról nem beszélve hogy a ruha vagy kabát vásárlást meg nehezíti

Hason nem tudok aludni háton fekve is egy idő után érzem hogy nehezen kapok töllük levegőt fáj a mellkasom is . Oldalt félig hason tudok aludni úgy h magam alá gyűröm a takarót

Lovagló pózban lehet látványra izgató hogy pattogatott lóbálóznak csak ekkora melynek súlya van ami fáj .

Szóval marhára buli az élet nagy mellekkel ...

ma 13:35
 22/30 anonim ***** válasza:
Neked nem nehéz. De az ő gerincének?
ma 13:40
 23/30 A kérdező kommentje:

20: tenyleg egy kategoria:)

21: a 110E tenyleg nagy, de egy 75D-s szilikont azert ne hasonlitsunk sulyban.

de ertem amit irsz, viszont a 110E mar tenyleg a nagyon nagy kategoria.

22: ha igy lenne minden nagymellu no rohanna kes ala kisebbittetni a mellet.

volt szilikonos baratnom, vekony volt, mint a nadszal 2x500zal, soha nem panaszkodott hatfajasra.

ismerek jo par ilyen not, egyiknek sincs gondja vele 5-10+ ev utan sem.

ma 13:59
 24/30 A kérdező kommentje:

az a jo, hoyg az itt valaszolo 90%-anak meg sem fordul a fejeben, hogy pl esetleg a masik is akarja, csak mondjuk nem meri felhozni, mert szegyelli/fel tole/elerhetetlennek tartja?

es nem, nem azt irtam, hogy ha nem fekszik kes ala, akkor elhagyom, vagy o akkor egy felember, pusztan azt, hogy hogy lehet felhozni a temat ugy, hogy ne legyen serto..

gondolom itt minden no parjanak a farka kelloen nagy, ha meg valakinek "csak" 10 centi jutott akkor azokat meg azonnal otthagytatok, hiaba o volt eletetek legodaadobb pasija.

ma 14:02
 25/30 anonim ***** válasza:

Lehet h csak neked nem panaszkodott tudod attól hogy mi nem hangoztatjuk a panaszunk nem jelenti azt hogy nincs is...

Azt írtad volt .

Miért nem sikerült megtartani ?

ma 14:03
 26/30 anonim ***** válasza:

Ha a másik is akarja ezt, és mégsem mer beszélni róla vagy szégyelli akkor nagy baj van a kapcsolatotokkal.

Nekem is van olyan testrészem amivel nem vagyok elégedett, és ezt szoktam kommunikálni, pont azért mert érdekel a másik álláspontja. Meg a tisztánlátás végett. Szóval ne próbáld meg bemagyarázni hogy a nőnek is ez minden vágya csak titkolja és te kellesz ahhoz, hogy felszabadítás ezt a vágyát. :DD Ez egyszerűen röhejes, inkabbbszakits vele mert jobbat érdemel.

ma 14:21
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg ekkora H.... Vagy? A párom mikor gyereket hordott hatalmas melle vált a mostanihoz képest. Iszonyat fájt a háta. Most Kiss melle van sokkal jobb
ma 14:30
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kér érte valamit. Mondjuk dugasd meg magad egy sráccal.
ma 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Te egy rettentően tapló pasi vagy. Eleve ott kezdődik, hogy minden női mell szép és egyedi. Aztán meg nehogymár egy idióta elkocsosult esztétikai érzéke miatt feküdjön egy nő kés alá! Ha őt zavarja, majd megcsináltatja önként, de erre kérni egy feleséget rettentő nagy bunkóság. A kockázatokról és a vele járó fájdalomról nem is beszélve.
ma 15:52
 30/30 anonim ***** válasza:
Te mit szólnál, ha a feleséged azzal állna elő, hogy mivel kicsi a farkad, műttesd meg, mert neki úgy jobban tetszene?
ma 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!