Hol érdemes mellett nagyobbíttatni?
Dr. Falusnàl szerettem volna, de nagyon drága.
Másfél milla kb.
Van olyan hely ami jó és 1millaban meg van minden kb?
Pl Budapest plasztika milyen? Vagy dr. Pataki?
Aestic?
Dr. Falusnál én is jártam konzultáción és tényleg nagyon drágán dolgozik. ráadásul nekem nem volt szimpatikus, kicsit viccesnek tartom, hogy aki ennyire kövér az plasztikai sebész. ráadásul beszólt, hogy vastag a combom. azt hozzá kell tegyem, hogy magasabb vagyok nála kb. 10-15 cm-rel nő létemre és a magasságomhoz pont optimális a testsúlyom. nem vékonyak a combjaim, de nem is vastagok. a testemhez arányosak. nem tudom mire várt, hogy majd azt mondom tessék doktor úr itt van még egy millió ft, műtse meg azt is?!
Budapest plasztikánál is jártam, az a hely is drága nagyon, mindenféle akciókkal hirdetik magukat, ami már eleve gyanús, hogy miért van náluk állandóan akció. Az árban benne van az, hogy a korház Dunai panorámával a Grasham palota mellett van a Széchenyi téren (frissen műtve gondolom mindenki a Dunában akar gyönyörködni.) Adnak méreg drága kis tisztasági csomagot, köntöst, flancos éttermi kaját, ami tök jó, de frissen műtve nem ezzel van elfoglalva az ember. Ami leginkább taszított az egészben az az, hogy nem én választhattam ki az orvost. Ez nem egy bejelentkezés nélküli fodrászat. Aki műtött volna sem volt szimpatikus. Az egész helyre szerintem a futószalagon gyártás a jellemző, nem foglalkoznak egyénileg a páciensekkel. Magamhoz sem próbálhattam az implantátumokat, az orvos eldöntötte mekkora kell milyen formájú, nekem csak annyi dolgom van, hogy utaljám a pénzt.... Ráadásul az egyik ott dolgozó mutatta a műtéti eredményét a hasán és nagyon kontár munka volt.
végül olyan orvost választottam, aki állami korházban és magánban is dolgozik, ezért az előzetes vizsgálatokat TB alapon eltudta intézni neken. magán klinikán műtött, az ellátásaal is elégedett voltam és a végeredménnyel is. félmillió!!! forinttal olcsóbb volt nála és szép munkát végzett, odafigyelt rám és nem az az érzésem volt, hogy hogy tudna belőlem még több pénzt kicsikarni. ha gondolod megirom privátban a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!