Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan beszéljem meg a páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy nagyobbíttassa meg a melleit?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kérdésem megosztó lesz és kapok majd hideget meleget, de hol kérdezzem meg, ha nem itt.

Szóval együtt vagyunk már egy ideje és nagyjából minden oké, viszont a mellei kicsik és formátlanok (már szült).

Én alapból nagy mell párti vagyok, és ez az egy zavar benne, nekem sajnos ez hiányzik - ezt még sose mondtam neki, mert úgy érzem sértő lenne.

Szeretném valahogy megbeszélni vele, hogy ha neki sincs ellenére, akkor én támogatnám ebben és én is szeretném.

Ti hogyan vezetnétek ezt fel? nyilván megsérteni sem szeretném vele, hiszen valahol nem tehet róla, manapság viszont egy ilyen műtét már rutinnak számít.

Úgy mégsem kezdhetek hozzá, hogy Figyu, te mit gondolsz a szilikon mellekrol? tetszenek? igen? az tok jo, mert nekem is, akkor foglaljuk az idopontot a konzultaciora?

vagy hogy

Te sose gondolkodtal azon, hogy megnagyobbitsd a melleid?

szoval pls help, tudom, tudom, felszines vagyok meg nem erdemel meg meg stb..

ma 10:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A kis mellek a szépek. A műmellek meg rondák és rengeteg probléma is van velük.
ma 12:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nő. :D Szült neked egy gyereket, meg gondolom előtte is tudtad, hogy olyan a melle amilyen. Ha nekem ezt mondaná a partnerem, repülne egyből. Pláne, ha már együtt vagyunk egy ideje, és akkor bukik ki belőle, hogy soha nem is tetszett neki ezek szerint a testem meg én. Pedig nem árulok zsákbamacskát, minden melltartóm egy sima topp kb mert a 75A méretemre full fölöslegesnek tartom valami merevítős szivacsos melltartó felvételét. Szóval ha valakinek évek után jut eszébe, hogy nem tetszenek neki a melleim, akkor az rohadt szarul esne.
ma 12:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért változtasson rajta ?

Te vágatnál a faszodból ha kisebbet akar? Vagy hosszabbítanád?

Olyan dologra ne vedd rá ami fájdalmas és nem lehet vissza fordítani

ma 12:47
 14/30 A kérdező kommentje:

13 hosszabbittatnam, ha lenne olyan muteti eljaras, mint ami manapsag a mellmutet ES szukseges lenne, de halistennek megfelelo meretu mindenkinek.

de ha valaki azt mondana, hogy nezd, en ezt a hosszt nem erzem es realis lenne az elkepzelese, miert ne? nem sertodnek meg rajta. de ez csak elmeleti kerdes ugye.

ma 13:05
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nőlj fel! Már elöttem leírták! Amikor megismerted akkor nem zavart, akkor most se zavarjon! Felszínes vagy kishaver! A másik meg hordozzál te két nagy vizes ballont a nyakadba, és beszélj róla a nap végén hogy fáj e a derekad.
ma 13:11
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vasaltasd ki a tökeid
ma 13:15
 17/30 A kérdező kommentje:
15: de, akkor is zavart, de adtam neki egy eselyt, mert egy egyebkent ertekes ember, de hadd mondhassam mar ki lelkiismeretfurdalas nelkul, hogy szivesebben fognak nagyobb melleket.. ha ettol felszines vagyok, am legyen, csatlakozok a vilag 90%-ahoz, akik tobbre vagynak.
ma 13:16
 18/30 A kérdező kommentje:

15: a ket vizes ballonrol meg annyit, hogy egy 500as implant az 500g/db, ne hasonlitsuk mar egy nagy vizes ballonhoz.

de sztem engedjuk el, ok, felszines vagyok.

kosz azoknak, akik normalisan valaszoltak privatban.

ma 13:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki és akkor végre otthagyhat, mert veled ellentétben ő tényleg értékes ember.

Tényleg senki sem utálja annyira a nőket, mint egy férfi...

ma 13:19
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ahogy vám mell kisebbitő műtét is úgy létezik farok kisebbítő is ám

Nos ha azt mondaná a párod hogy jó rakat be szilikon de te akkor meg vágass már a hosszból mert szeretné ha tudnád tövig tolni de a jelenlegi méreted már bele megy a méhszájába ami nem esik jól neki

Így preferálnám ha csak annyival lenne kisebb hogy fájdalom mentesen tövig tud tolni .

Kés alá feküdnél ?

Na ugye hogy nem

Gondoltam

N

ma 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!