Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak többsége a kismellű nőket szereti, akkor miért nagyobbíttatja meg a mellét annyi nő?
Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 17:49
1/18 anonim válasza:
Amelyik nő brutál nagy melleket csináltat, ott fejben valami nagyon nem stimmel.
2/18 anonim válasza:
hát én a nagyot szeretem, de nem a túl nagyot, a szilikontól meg ilyenektől hányok, meg amúgy b+ nem azért ne fogok összejönni veled mert nem 80B a melled hanem 1 el kisebb..
20/f
3/18 A kérdező kommentje:
#1: Nem a brutál nagy mellekről beszélek, csak egy C-D kosárra gondolok.
2019. szept. 28. 17:53
5/18 anonim válasza:
Mert a férfiak többsége igenis a nagy mellet szereti.
6/18 anonim válasza:
Szerintem azok akik ilyen műtét alá vetik magukat nem a kismellűség miatt teszik, hanem az nem jön be saját maguknak, hogy a forma vagy ilyesmi "nem az igazi" és ha már ottvan akkor nagyobbíttat is egy füst alatt "abból nem lehet baj" felkiáltással.
7/18 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, hogy gondolja bárki is, hogy egy ilyen volumenű beavatkozást bármelyik nő csak és kizárólag a férfiak véleménye csinál.
8/18 anonim válasza:
Mert ha megnézed, az idealizált női testeken általában kihangsúlyozott mellek vannak, ha nem is görögdinnye méretűek. Aki pedig beleőrül a saját teste másokéhoz hasonlítgatásába, az eldönti, hogy addig ő nem szerethető, míg nem néz ki "jobban".
9/18 anonim válasza:
Azért mert van egy határozott kisebbség aki követeli a nagy dudákat, pláne az egyébként bomba alakú csajokon. (Róluk hiányolják legjobban, mert őket észreveszik) Ők annyira mindent telehangoskodnak ezzel, hogy a lányok sokszor ezzel találkoznak és emiatt műttetnek ezt azt. Meg ugyanezek a fiúkat is cukkolják ha a barátnőjének nincs beleköthetetlen méretű melle. Pedig ez csak egy kis része a férfiaknak.
10/18 anonim válasza:
Ezen az elven haladva minden férfi szereti a műkörmöt és a műszempillát is, pedig rühelljük mint a sz**t. Maguknak csináltatják mert azt hiszik attól kelendőbbek lesznek, ez kb olyan mint amikor a férfiak edzőterembe kezdenek járni hasonló okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!