Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, kismellű nők mindig népszerűbbek lesznek?
A legtöbb nőismerősöm nagyon vékony, és pici (AA-A) mellű. Mindig nagydarabnak, tehènnek tűnök mellettük, holott nincs rajtam felesleg.
Itt az oldalon is megerősítenek ebben azàltal, hogy a többség a pici mellű, modellvékony nőket preferálja, és a közhiedelemmel ellentétben elég népszerűtlen a homokóra alak, a legjobban a körte hódít, illetve a fiús egybealkat (amikor a derék és a csípő egyforma szèles, a derék nem ívelt, hanem egyenes).
170cm-es nőkènt hordok 36-os (S) ruhàt, mèg az ismerőseim 155cm közt terjedő 172cm közti magassággal hordanak 32-34-et (XXS-XS), hogy a modellekről màr ne is beszéljünk, akiknek 185cm és afeletti magassággal van XXS méretük.
Kinek a pap, kinek a papné. Ma a vékony alkat és kis mell a divat lányoknál. Nekem speciel bejön mindkét változat, legyen benne valami ami megfog, nem divatideálok után rohangálok.
Tetszett már 175 cm-es 80 kg körüli lány ahogy 190 centis gereblye meg 155 centis nagy mellű lány is.
Összességében inkább az számít, hogy milyen az alkata/haja és szemei tehát úgy az egész egyben.
vékony nagymellű > vékony kismellű > kövér nagymellű > kövér kismellű
helyezd el magad a sorban
Jaj hagyd már magad... xD Vékony, normál/ill. arányaiban nagy mellű, ellenben kifejezetten pici fenekű nő vagyok... rengeteg férfi barátom, ismerősöm a nőies idomokat preferálja, kb. az én alkatom fordítottját; inkább kisebb mell, de szélesebb csípő, ill. nagyobb, kerekebb fenék. Ez a sztenderd nőideál, a termékenység szimbóluma, stb-stb., mellesleg még szerintem (női szemmel is) a legszebb, legnőiesebb alak, amit baromira irigylek, és alkatomból kifolyólag a büdös életben nem fogok elèrni. (Ha agyon zabálom magam, akkor is előbb cicire hízok - ez még oké -, aztán hasra, majd mire felvettem a lehető legundibb alma-alkatot, addigra talán sikerül csípöre, aztán fenékre/combra is híznom ez icipicit... xD nevetséges xD).
Szal nyugi, a te alkatod még mindig az egyik legmázlisabb, legnépszerűbb, legnőiesebb alak!
Kèp miről?
Telefonról nehéz linkelni.
Az említett lànyok alakja:
just-wintergirls.tumblr.com/page/2
(Első kèp, de valazeg rossz a link)
A magaméhoz hasonlót nem találtam :(
6, nem olyan vagyok, de megpróbàlom elmagyaràzni
Keskeny hàt és vàll, vékony karok, nagy mell, karcsú derék, lapos has, széles csípő, átlag combok, vékony vàdli és boka.
Mobilról feltölteni meg aztàn tényleg nem tudok.
(Kim Kardashian alakjàhoz hasonlít vmennyire az enyém is, csak magasabb vagyok majd' 20cm-rel, hosszabb vékonyabb làbakkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!