Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, kismellű nők mindig népszerűbbek lesznek?
A legtöbb nőismerősöm nagyon vékony, és pici (AA-A) mellű. Mindig nagydarabnak, tehènnek tűnök mellettük, holott nincs rajtam felesleg.
Itt az oldalon is megerősítenek ebben azàltal, hogy a többség a pici mellű, modellvékony nőket preferálja, és a közhiedelemmel ellentétben elég népszerűtlen a homokóra alak, a legjobban a körte hódít, illetve a fiús egybealkat (amikor a derék és a csípő egyforma szèles, a derék nem ívelt, hanem egyenes).
170cm-es nőkènt hordok 36-os (S) ruhàt, mèg az ismerőseim 155cm közt terjedő 172cm közti magassággal hordanak 32-34-et (XXS-XS), hogy a modellekről màr ne is beszéljünk, akiknek 185cm és afeletti magassággal van XXS méretük.
Szóval széles a csípőd és átlagos a combod. Egy dundi combnál nem számít, hogy magasabb vagy, az dundi lesz. Szerintem te lehetsz körte, csak nem mered beismerni. Megnézném én azt a vékony derekat(nővagyok a linkelt képek alakjával) 52 kiló vagyok és 170 magas 34-36-38as nadrág kell, attól függően, hol vásárolok. A linkelt lányoknak és nekem is van derekam, ezek homokóralakok.
Az összes dundi barátnőm egész életemben lepiszkafázott..
Én látom, hogyha leülnek egy férfi mellé, vastagabb a combjuk, nadrágban összeér és kidörzsöli, bolyhosodik az anyag.
Nem attól lesz derekad, hogy szélesebb zsírosabb a csípőd.
Szerintem rosszul öltözködsz. 60 kiló körül lehetsz. Meztelenül lehet nem sok, de egy előnytelen nadrágban és pulcsiban a nagy melleiddel úgy nézhetsz ki, mint egy tönk.
Vékonyan könnyű előnyösen öltözni, neked viszont tanulnod kell, hogy legalább olyan jól nézz ki ruhában, mint meztelenül.
A barátnőimnek nem volt gondja a férfiakkal. Enyhe dekoltázs, szűk felsők és sötét színű egyenesszárú nadrágok magasabb sarkú cipőkkel(a hosszabb lábakért és jobb tartásért)
A hideg nem a barátod, több réteg ruhában még nagyobb leszel. Ha fehér a bőröd, az is nagyít optikailag.
Az arcodról nem tudunk véleményt mondani, de lehet, hogy nem igazán van állad, a férfiaknak tetszik a csontos állvonal(vékonyaknál mindig van) ami elkülöníti a nyakat és az arcot.
Valószínűleg mind átlagosak vagytok, de ők vékonyak, ami a férfiak nagyobb részénél jobban számít, mint a mellméret önmagában. Persze a kettő együtt hódít a legjobban de ilyen ritkán párosul.
Amúgy süt belőled a lenézés. Ezért utálom a lánybarátságokat.
A miénk is ilyen volt. Nem volt sikerem a pasiknál, azt hittem azért, mert nincs mellem. Irigy voltam a nagymellű dundi barátnőkre, akiknek mindig megnézték a dekoltázsát és a szűk cuccokba belenyomott "homokóra" alakját.
Felnőttem, észrevettem, hogy igazából ők csak előnyösebben öltöznek, és minden pasinak keresik a tekintetét és flörtölnek ezerrel, aztán letagadják.
Kikupáltam magam, megvettem a saját méretem akkoriban 32 kellett nekem is, de mindig nagyobbat vettem, mert cikiztek érte. Előnyösen öltöztem, jobb fruzirám lett, és lett önbizalmam, mert néha már megnéztek.
Megtanultam sminkelni egy kicsit, és az önbizalmammal kerestem mások tekintetét, és tádámm. Sikerem lett, amit a barátnők rib.ncságnak véltek és kiközösítettek, pedig csak zavarta őket, hogyha együtt mentünk valahova, engem szúrtak ki és velem akartak beszélgetni én meg persze hagytam.
Eltelt tíz év, meghíztak 70 kilóra, elhagyták magukat, összeálltak egy olyan sráccal, akit korábban lenyomiztak, de vagy gazdag vagy kigyúrta magát a srác, tehát valamit fel tud mutatni, és elégedettek magukkal.
Én vékony maradtam, igaz nem 32es kell, hanem 34-36, még mindig sikerem van a férfiaknál, de sokra nem megyek a népszerűséggel. Belefáradtam az üres beszélgetésekbe, a sok egyforma férfiba, akik azt szerették, aminek mutattam magam és depressziós lettem a kiüresedett kapcsolataim miatt.
Ezt is azért írom ide, mert amúgy csak olyan hallgatná meg, akinek nem akarom elmondani.
Hát, 21-es, nem vagy semmi.
Lehet, hogy az én alakomtól hànynak a férfiak, de hogy a te természetedtől is, az biztos.
Először nagyon durvàn kiakartalak osztani, hogy bőgtél volna (bár van egy olyan gyanúm, hogy amíg gépeltél is azt tetted), aztán megszántalak, földön fekvőbe nem rúgunk.
Figyelj, neked nagyon súlyos önértékelési gondjaid vannak a leírtak alapján. Ha pedig màr csak az motivál, hogy végre te is szép lettél, mert a környezetedben mindenki felismerhetetlenre hízott, őszintén sajnállak.
Írj ki efy saját kérdést, regéld el a bánatod ott, biztos lesz, aki elolvassa ès segít, míg az enyém alatt értelemszerűen nem veled fognak foglalkozni.
Ki akartam neked fejteni, hogy egy mukk sem igaz abból, amit összehortdál, aztàn ràjöttem, hogy nem tartozok neked elszámolással.
Őszintén szànlak, amiért így kell élned, el tudom képzelni, milyen nehèz.
Jobbulást!
Annyira tipikus vagy kérdező, majd 10 év múlva csak rájössz.
Irigykedsz,titokban lenézed a vékonyakat a kis mellük miatt, nem érted, hol ronthattad el a nagy ciciddel, mikor elvileg ez kell a férfiaknak. Belinkeled ide a modellalkatú sportosan vékony lányokat, hogy alaktalanok, mint a te barátnőid, hogy páran szidják őket és téged dicsérjenek. Amúgy egy tipikusan beteges, vékonyéltető oldalt sikerült választanod azt sugallva, hogy a vékonyak csak koplalnak.
Pont olyan vagy, mint az én barátnőim voltak. Majd úgyis belátod. Az a mázli, hogy nálatok te vagy a kisebbség, és a frusztrációddal nem piszkálod a többieket, akik valószínűleg nem frusztráltak, hisz megfelelnek a szépségideálnak és népszerűek is a férfiaknál.
Senki nem mondta amúgy, hogy nem vonzó az alakod, de a mostani szépségideál nem ilyen, nem ez tetszik a túlnyomó többségnek. A barátnőim sem a kisebbséget találtak meg, csak kihívóan viselkedtek, amire minden pasi ugrott könnyű szex reményében, akiket lekoptattak azelőtt, hogy a pusztán szexuális szándék kiderült volna.
Egy fotót azért linkelhettél volna a homokóralakodról, ami neked megadatott, de a linkelt lányokon nem veszed észre.
Azt még kifelejtettem, hogy ostoba és erőszakos vagy, az első kommentemben semmi rosszindulat nem volt. Arra próbáltam rávilágítani, hogyha vannak nálad vékonyabbak, és ők a szépségideál, akkor aki nagyobb, azon a szépségideálhoz képest pluszkilók vannak.
"Jajj majd olyat mondok, hogy elsírod magad, de nem teszem" de azért megemlíted. Hol vagyunk, a dedóban?
Így kiakadni, mert azt mondtam, hogy a homokóraalak nem a zsírtól alakul ki, és nem attól lesz valakinek dereka, hogy cicire és popsira felszedett pár kilót.
Tudod, ez a felnőtt párkapcsolat kategória, felnőtteknek szól. Ha rajongótáborra vágysz, legalább egy képet csapj a kérdéshez.
Egyébként nem diétázom és utoljára az ádám almáin bőgtem.
Frankón mondom, nem értem a problémád! 174 cm vagyok és S-es gatyát hordok. Le szoktak gebézni, pedig nem vagyok az. Sőt modell alkat sem vagyok, mégis megnéznek a pasik és sokan rám is mozdulnának. És tudod, voltam húsz kilóval több is régen (erre nem vagyok büszke), akkor is a vékony barátnőm mellett nekem volt nagyobb sikerem.
Szóval az, hogy ki a népszerűbb a pasik körében, nem csupán a nők alakjától függ. Kár ezen ennyit pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!