Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, kismellű nők mindig népszerűbbek lesznek?
A legtöbb nőismerősöm nagyon vékony, és pici (AA-A) mellű. Mindig nagydarabnak, tehènnek tűnök mellettük, holott nincs rajtam felesleg.
Itt az oldalon is megerősítenek ebben azàltal, hogy a többség a pici mellű, modellvékony nőket preferálja, és a közhiedelemmel ellentétben elég népszerűtlen a homokóra alak, a legjobban a körte hódít, illetve a fiús egybealkat (amikor a derék és a csípő egyforma szèles, a derék nem ívelt, hanem egyenes).
170cm-es nőkènt hordok 36-os (S) ruhàt, mèg az ismerőseim 155cm közt terjedő 172cm közti magassággal hordanak 32-34-et (XXS-XS), hogy a modellekről màr ne is beszéljünk, akiknek 185cm és afeletti magassággal van XXS méretük.
A linkeden található nők nagyobb rész piszkafa.
Én is 170 cm magas vagyok, 36-is méretű, sportos alkatú, közepesen széles a csípőm, közepes mellem van (C kosár körüli), a fenekem kerek, és milliószor szexibbnek érzem magam, és szerintem több férfi választana engem, mint ezeket a gereblyéket. Szerintem téged is.
Ezek nem karcsú, csinos alkatúak többségben, hanem gebék.
Lefordítom a kérdést: Megfelelek a szépségideálnak, közel tökéletes vagyok, egotuningot kérek.
Mindig kiakadtok az ilyenen, itt meg megy a nyalás.
Nem tűnt még fel, hogy kim kardashiant is megszexelné háromból legalább két pasi?
Meg az xxs-es csajokat is.
Meg téged is.
A férfiak közül mindenféle női testalkathoz lehet rajongótábort találni.
Egyébként ahova edzeni járok van egy lány. Kb 160-165 magas lehet, van feneke, van melle, gömbölyű válla, tehát semmiképpen nem az általad linkelt 40 kiló vasággyal nő. Viszont egy gramm felesleg nincs rajta, nagyon sportos ezzel együtt.
Szerintem őrülten jól néz ki, nekem például nagyon bejönnek az ilyen nők, sajnos nagyon ritkák, mert akinek hozzá hasonló gömbölyded alkata van, az általában el is van hízva mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!