Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak így elszállva maguktól a sovány, kismellű nők?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.
A legtöbb férfi a nőies idomokra gerjed, nem a vasalódeszkákra.
2018. szept. 27. 14:24
2/16 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy el vannak szállva? Oké, én is ismerek olyat, aki igen, de pont ennyire képesek elszállni a nőiesebb idomokkal rendelkezők, sőt, a kifejezetten kövérek is.
Tisztelet a kivételnek persze.
3/16 anonim válasza:
A nőies idom maximum 60 kg, jól elrendezve, cicire és popsira.
A vékony, kis mellű nőket is rengetegen tartjàk vonzónak.
Azt nem értem, hogy miért van sok nő elszállva attól, hogy 70+ kg, és van zsírmelle. Mindezt úgy, hogy én is 70 kg feletti nő vagyok...
4/16 anonim válasza:
Miért kedves 70 kg feletti nő, szerinted aki ezen testsúly alatt van annak izommelle van???
5/16 anonim válasza:
4: Miért, szerinted az külön dicsérendő, hogy a mellre is rakódik le zsír? :)
6/16 anonim válasza:
Inkább mellre rakódjon le, mint hasra. :)
7/16 anonim válasza:
"A mellet zsír- és kötőszövet, valamint mirigyes állomány alkotja, utóbbi 15-20 sugarasan elhelyezkedő lebenyből áll, és a mirigyeknek köszönhetően a nők melle egyetlen nap alatt 450 ml tej termelésére képes." - Tehát a zsír a női mell esetén normális. Persze a mérték nem mindegy, de az már egyéni, hogy kinek milyenek erre vonatkozólag az eredeti genetikai adottságai, hiszen van, akinek vékonyan is nagyobb, van, akinek kövéren is deszka (ismertem ilyen nőt, kövér volt, de semmi melle).
8/16 anonim válasza:
Egyszerű: mert jóval több férfi van, mint nő, rájuk is nagy a kereslet, tehát monopolhelyzetben vannak. És hát jó szokás szerint visszaélnek vele.
9/16 anonim válasza:
Tényleg el vannak szállva maguktól. Úgy nyomulnak és kezdeményeznek, hogy alig bírom levakarni őket magamról.
A telt, nagymellű nők meg észre sem vesznek. Nem értem...
35/F
10/16 anonim válasza:
Én is vekony kismellű vagyok, és nen hiszem hogy el vagyok szállva. Az meg hogy a férfiak mire gerjednek, nem befolyásol, mivel sosem volt gondom. Utcán megnéznek, udvarlók-próbálkozök mindig vannak. Párom van 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!