Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak így elszállva maguktól a nők?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Néhány válasz kicsit kiveri a biztosítékot. Az egészséges önbizalom egy dolog, de páran eléggé túlzásba esnek önmaguk bálványozásával.
Végigolvastam a válaszokat, igazából 1-2 tűnt kicsit nagyképűnek, az se vészesen.
Miért, szerinted sírni kéne, vagy mi?
Rohadtul nem nézek ki tökéletesen, de abszolút nem irigykedek a képeken szereplő hölgyekre. Ettől már el vagyok szállva magamtól? :D
Miért baj ez?
Azért mert ti néhànyan csak rinyàlni tudtok és nincs semmi önbizalmatok?
Vagy mert nem fognak egy jöttment csóróval és olyan pasival szóba àllni aki nem igényes és nem sportos?
Magatokba kellene nézni.
Menjetek szerezzetek piacképes szakmàt,menjetek edzeni,kajàljatok megfelelõen,képezzétek magatokat mindentéren.Csak az a baj,hogy elvagytok a langyos fosban.
Elolvastam a válaszokat, maximum a 19-es volt, ami elszálltnak hatott, a többi válasz teljesen korrekt, szóval nem értem a rinyát.
Én spec. egyáltalán nem értem azokat, akik mások külsejére irigykednek, az égvilágon semmi értelme. Különben is, inkább legyen az embernek túl sok önbizalma, mint túl kevés, ez az egész álszerénység kultusz ami itt folyik egyszerűen nevetséges.
Nem látom, miért probléma az, ha egy nő szereti magát, nem önbizalomhiányos és tudja értékelni magát úgy, ahogy van :DDD
Ezzel mi a baj?
Szerintem egy olyan társadalomba, ami az ilyen victorias secretes libákat nyomja, mint a női etalont, kifejezetten üdítő érzés olyan lányokat látni, akik nem komplexusosak és nem utálják magukat :D
És mi van, ha tényleg legalább olyan alakom van, mint nekik? Elszálltság, ha látom? Olyan a genetikám, hogy vékony vagyok, mellé meg sportolok is. Az arcomra sem érkezett panasz. És?
Az életüket, munkájukat pedig nem irigylem, mert nem vágyom arra, hogy modellkedjek, én kigondoltam tizenévesen már, hogy mi szeretnék lenni, és azzal foglalkozom, megvalósítottam.
Mit kellene válaszolni egy olyan kérdésre, ami alapból bántón és provokatívan van feltéve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!