Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak így elszállva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak így elszállva maguktól a sovány, kismellű nők?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek.

A legtöbb férfi a nőies idomokra gerjed, nem a vasalódeszkákra.

2018. szept. 27. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Ez szemelyisegtol fugg. Vekony es kover nok is lehetnek elszallva egyarant. Az onbizalom jo dolog, de sok no topmodellnek gondolja magat mar akkor, ha nem balna/deszka. Azert egy egeszseges onkritika sem art.
2018. szept. 27. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
mert a mellméret a beképzeltséggel fordítva arányos.
2018. szept. 27. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Vékony és kis mellű vagyok, sosem voltam elszállva és most sem vagyok!

Nem érzem magamat nőiesnek, pedig nem állnak ki a csontjaim (158 cm, 45 kg).

A beképzeltség nem áll összefüggésben a külsővel!

2018. szept. 27. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
42%
Kismellű, sovány nő vagyok és megnyugtatlak ez is nagyon tetszik a férfiaknak, ha hozzá kedvesség stb társul.
2018. szept. 27. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tapasztaltam ilyet, ez szerintem inkább személyiségfüggő, illetve hogy ki milyen visszajelzéseket kapott baráti köréből. Kövér emberek is szoktak elszállni maguktól, ha még mélyen belül nem is szokták így érezni, a külvilág felé ezt mutathatják és ez ugyan úgy érvényes igazából mindenkire. Kevés olyan ember van, aki teljesen megvan elégedve a testével. Csak nézz szét a neten: sok kérdés van, ki y alakkal rendelkezik és fogyni szeretne x alakra és x alakú, ki pedig hízni y-ra... lényegében mindkettő megkaphatja a negatív kritikákat, ahogy jelen esetben te is illetted az x alakú lányt (vasalódeszka). Nem értem, hogy miért érezze magát az kellemetlenül, ki a te ízlésednek, ideálodnak nem felel meg? Miért ne lehetne önbizalma? A legtöbb férfit kicsit túlzásnak tartom + azt se tudom, hogy milyen statisztikából szűrted le, de inkább úgy mondanám, hogy a férfiak egy nagy része, de ugyan úgy egy nagy részének tetszik a vékonyabb, kis mellű nők is...

Nekem például nem tetszenek a teltebb, nagy mellű nők. És? Másnak igen, ha te is férfi vagy, akkor pl. neked. De mégsem illetem negatív jelzőkkel.

Nekem lényegében, ha mutatsz 2 alakot, akkor kivétel nélkül a vékonyabb fog tetszeni és érvelhetsz napokig, hogy nincs igazam, akkor sem fogok más véleményen lenni. Mellméret nálam annyira nem fontos. Kicsi vagy közepes az ideál, nagy nem tetszik és lehetőleg természetes legyen!

Ha van valakinek önbizalma, azt tényleg nem értem, hogy miért probléma. Nem neked akar tetszeni, hanem azoknak, kiknek az ideálja. Más ízlését is el kell fogadni, tiszteletben kell tartani, és az általad nem szépnek titulált lányokat/nőket sem illik hasonlóképp nevezni. Persze kialakult véleményed lehet, megkérdezhetik, de viszonylag szépen is ki lehet fejteni nemtetszésed. Valószínűleg, akiket láttál "elszállt" lányok is sok sok pozitív visszajelzést kaptak alkukra illően, de biztos volt közte sok negatív is. De mit csináljon? Mindenkinek nem lehet megfelelni! És még csak lényegében alakról beszéltünk.

Nem tudom, hogy pontosan mit értesz az elszállt alatt, de van egy bizonyos kategória kinézettől függetlenül, amit én nem tudok hová tenni, viszont az ilyen szerencsére eléggé ritka :)

2018. szept. 28. 06:28
 16/16 anonim ***** válasza:

# 5

A női mell legnagybobbrészt szírból áll, csak szólok. ;)

A zsír alatt van egy kis izom, mint a férifaknak.

Ezért van az is, hogy sok testépítő nő aki fullra szállkásít és qrva izmos lesz, megcsináltatja inkább a mellét. Mivel az nem izomból áll, hanem főként zsírból, ezért nem segít a már lógó mellen sem a torna (vagy az is csak nagyon max nagyon minimálisan)

2018. szept. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!