Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan beszéljem meg a páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy nagyobbíttassa meg a melleit?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kérdésem megosztó lesz és kapok majd hideget meleget, de hol kérdezzem meg, ha nem itt.

Szóval együtt vagyunk már egy ideje és nagyjából minden oké, viszont a mellei kicsik és formátlanok (már szült).

Én alapból nagy mell párti vagyok, és ez az egy zavar benne, nekem sajnos ez hiányzik - ezt még sose mondtam neki, mert úgy érzem sértő lenne.

Szeretném valahogy megbeszélni vele, hogy ha neki sincs ellenére, akkor én támogatnám ebben és én is szeretném.

Ti hogyan vezetnétek ezt fel? nyilván megsérteni sem szeretném vele, hiszen valahol nem tehet róla, manapság viszont egy ilyen műtét már rutinnak számít.

Úgy mégsem kezdhetek hozzá, hogy Figyu, te mit gondolsz a szilikon mellekrol? tetszenek? igen? az tok jo, mert nekem is, akkor foglaljuk az idopontot a konzultaciora?

vagy hogy

Te sose gondolkodtal azon, hogy megnagyobbitsd a melleid?

szoval pls help, tudom, tudom, felszines vagyok meg nem erdemel meg meg stb..

ma 10:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy. Majd ő megváltoztatja, ha szeretné. Ha szereted, így szereted.
ma 10:14
 2/24 anonim ***** válasza:
19%

A telefonja mellett mondogasd sokat, hogy mell nagyobbító műtét, szilikon mell, stb. Az email címével iratkozz fel ilyen hírlevelekre. Szerezz szórólapot és rendszeresen dobd be a saját postaládátokba. stb. :D

..hátha egyszer magától felhozza és akkor nagyon gálánsan megkérdezheted, hogy szeretne-e. Utána már csak fizetned kell :D

ma 10:24
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
Szegény nő.
ma 10:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, és elég beteges, hogy ezért a kés alá fektetnéd. Te melyik testrészedet műtetnéd meg érte? Szerencsétlen nő...
ma 10:27
 5/24 cinderella_ ***** válasza:
80%

Ez jó. Van már gyakorlatod ilyesmiben? 😅🤣

Ha kifizette és kész az új cici, akkor meg összejön a csaj az egyik kollégájával. 🤭

ma 10:33
 6/24 cinderella_ ***** válasza:
100%

Ilyenkor azt nem értem, mikor megismerted még nem volt probléma, hogy nincsenek szilikon mellei? Térj vissza inkább azokhoz az időkhöz, mikor még elfogadtad.

"manapság viszont egy ilyen műtét már rutinnak számít."

Mérhetetlen fájdalommal. Azt lehagytad. 🙄

ma 10:36
 7/24 anonim ***** válasza:
55%

#5 Nincs gyakorlatom, csak reagáltam a kérdésre :)

Én a természeteset szeretem...

(#2)

ma 10:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

„viszont egy ilyen műtét már rutinnak számít.”

Ja, csak nem neked kell tűrni utána a fájdalmakat, ill. vállalni a kockázatot, hogy mondjuk komplikáció adódik, vagy esetleg később elkezd szivárogni a szilikon, cserélni kell stb. És azzal tisztában vagy, hogy milyen piszok drága?

Ha mindenáron fel akarod hozni, akkor igen, az egy jó kezdés lehet, hogy mit gondol a szilikonmellekről. Néztek mondjuk egy filmet, ahol az egyik szereplőnek műmelle van, ilyesmi. A továbbiak a válaszától függnek.

ma 10:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kicsi a fütyid és akkor azt is műttesd meg te is.
ma 10:45
 10/24 anonim ***** válasza:
20%
Mond a szemébe ronda a melléd. Kicsi.
ma 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!