Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első anális szex után meddig érzem ezt?
Figyelt kérdés
Tegnap este volt az első anális együttlét a barátommal. Óvatos volt, bár ennek ellenére az elején fájt, de közben is néha amikor gyorsított és mélyebbre tette, ilyen tompa, majd élesebb fájdalmat is éreztem. Ha jeleztem akkor lassított. Maga az aktus kb. 10 percig tartott és végül a fenekembe élvezett. Utána ahogy kivette olyan furcsa érzésem volt, mintha nyomás lenne még mindig bent, és ma ha leülök, akkor érzem, hogy fáj tompán, de nem vészes. Tágabbnak érzem magam ahogy ma töröltem ki, sokkal másabb volt mint előtte. Ezek elmúlnak majd idővel vagy inkább hanyagoljuk az anált? A párom nagyon szereti, azért is mentem bele egyrészt, hogy neki is örömet szerezzek, és ki is akartam próbálni, csak a mellékhatásaitól tartok, és amit most érzem nem tudom mennyire normális. Aki csinálta, másnál is volt ilyen fura érzés és enyhe fájdalom? Használtunk sok sikosítót és előtte anális plugot helyezett be.tegnap 16:59
11/13 anonim válasza:
Hamar elmúlik. Pár alkalom múlva már nem lesz fájdalom, csak kellemes bizsergés.
12/13 anonim válasza:
Ez egy másfajta szexualitás. Ahogy a vaginálisat, úgy az análisat is tanulnom kellett. Kb a tüneteim, ha lehet ezt mondani rá, hasonlóak voltak. Úgy 3.-4. alkalommal felváltotta az élvezet. Bár a mai napig érzem, ha ott csináljuk. Mi első alkalommal szinte nulla mozgással csináltuk végig, és nekem a kifelé mozdulatot kellett megszoknom. Tehát nálam egy tanulási folyamat volt. Kell hozza nyitottság.
13/13 anonim válasza:
Persze, hogy kellemetlen érzés, mert azt a testrészt nem arra találták ki, amire használtátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!