Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első anális szex után meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első anális szex után meddig érzem ezt?

Figyelt kérdés
Tegnap este volt az első anális együttlét a barátommal. Óvatos volt, bár ennek ellenére az elején fájt, de közben is néha amikor gyorsított és mélyebbre tette, ilyen tompa, majd élesebb fájdalmat is éreztem. Ha jeleztem akkor lassított. Maga az aktus kb. 10 percig tartott és végül a fenekembe élvezett. Utána ahogy kivette olyan furcsa érzésem volt, mintha nyomás lenne még mindig bent, és ma ha leülök, akkor érzem, hogy fáj tompán, de nem vészes. Tágabbnak érzem magam ahogy ma töröltem ki, sokkal másabb volt mint előtte. Ezek elmúlnak majd idővel vagy inkább hanyagoljuk az anált? A párom nagyon szereti, azért is mentem bele egyrészt, hogy neki is örömet szerezzek, és ki is akartam próbálni, csak a mellékhatásaitól tartok, és amit most érzem nem tudom mennyire normális. Aki csinálta, másnál is volt ilyen fura érzés és enyhe fájdalom? Használtunk sok sikosítót és előtte anális plugot helyezett be.

tegnap 16:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak aznnap volt ilyen érzésem, másnap már nem.
tegnap 17:01
 2/12 anonim ***** válasza:
3%
Megfogod szokni, a többi meg nem probléma mert lehet kapni felnőtt bugyi pelenkát.
tegnap 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Szeretnem megtudni,milyen ez az erzes, de nem vqgyok meleg. Arra vagyom,hogy egy no felcsatolhatossal vagy dildoval, de nem talalok senkit
tegnap 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Másnap még azért érzed de utána elmúlik.

Hagyjátok meg ünnepnapokra.

Pl havonta 1-2x. :-)

Akkor nem lesz baj.

tegnap 17:17
 5/12 anonim ***** válasza:
meg ésszel csinálja, és akkor nem kell pelenka sem.. ez egy izom - ha ésszel edzed - és nem eltéped a picsába - akkor rendben lesz es erosodik.
tegnap 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobb ha a sikosítós ujjával tágít. Először egy majd kettő és utana is ovatosan hatol be. Ha fokozatosan csináljátok nem fogod ezt érezni. És ahogy előttem írták, havi 1-2 alkalommal.
tegnap 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
tegnap 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Ma 19:41!

Nem mindegy? :-)

tegnap 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, 1-2 napig normális.

Általában este análozunk, és másnap lehet még érezni, hogy valami járt ott.

tegnap 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá és megszokod, mi is megszoktuk már pár hét alatt.
tegnap 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!