Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A páromnak már nem elég az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak már nem elég az análszex, öklözést is szeretne. Ő mindig kielégíti minden vágyam, rosszul érzem magam emiatt, hogy eddig nemet mondtam erre, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Életem első partnere akivel remek a szex. Igazán figyel rám, bízunk egymásban és szeretjük is egymást:)

Mindenben partner, nyitott volt, bármit is kértem tőle. Minden vágyamat teljesíti, viszont az öklözéstől félek, de megbántani sem szeretném:(

2019. jan. 29. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Ezt nyilván nektek kell megbeszélni. De ha érzel hozzá kedvet, akkor érdemes lehet kipróbálni.

Nálunk is a párom kezdeményezte, és nekem is tetszik a dolog. 44/N

2019. jan. 29. 18:57
 2/12 Rockarc ***** válasza:
83%

Ragaszkodj a kolcsonosseghez, es alabb fog hagyni a vagya. :)

42F

2019. jan. 29. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Honnét jött ez a 40 feletti? Vagy az egyes válaszolónak írtál?

Lehet félreérthető voltam, ő a nő, én vagyok a férfi és ő szeretné kipróbálni, nem én.

2019. jan. 29. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még mindig nem tiszta! Ö (nő) szeretne megöklözni téged (férfit)?
2019. jan. 29. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Na ez tényleg zavaros
2019. jan. 29. 19:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen négyes, így van ahogy írod. (az análszexet is ő szokta csinálni nekem)
2019. jan. 29. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha így áll a helyzet ahogy, szerintem mondj el egy imát, és tartsd oda. Míg nem próbáltad, nem tudhatod, hogy élveznéd vagy sem.
2019. jan. 29. 19:52
 8/12 orton ***** válasza:
84%

Mit szeretnél tenni? Élvezed amit csináltok? Izgatónak tartod?

Nem bántasz meg senkit azzal, ha nemet mondasz. Csupán kiállsz magad mellett. De ha ennyire eltérő a szexuális kultúrátok, szépen lassan rá fog menni a kapcsolat.

2019. jan. 29. 20:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem sokban különbözünk.

Azért nem szeretném neki azt mondani, hogy hezitálok a dolgon, mert ismerem őt, és tudom, hogy ha nem látja biztosnak, hogy ki akarnám próbálni akkor lemondana a saját vágyáról, mert nem akar nekem rosszat, de nem szeretném megfosztani ettől. Szeretem, na!:)

2019. jan. 29. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
9%

ÓÓÓ! Egy percig sem aggódj! Betolja az öklét a kipufogódba, Te pedig akkorát fogsz élvezni mint egy emeletesház.

Kamu a kérdés. Aki nem kamuzik, kiírja a nemét, és a korát is. A kamuk arra utaznak, hogy a hozzászólások alapján döntsék el a történet folytatását. Csináljatok mozgalmat a kamusok megfékezésére, ha nem ír ki egy normálist kérdést, a válaszhoz szükséges információkkal, hagyjátok figyelmen kívül. Minden kérdés megjelenik újként pár naponta. Sok a provokatív kérdés. A gyakori többet árt mint használ már.

2019. jan. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!