Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak már nem elég az análszex, öklözést is szeretne. Ő mindig kielégíti minden vágyam, rosszul érzem magam emiatt, hogy eddig nemet mondtam erre, mit kellene tennem?
Életem első partnere akivel remek a szex. Igazán figyel rám, bízunk egymásban és szeretjük is egymást:)
Mindenben partner, nyitott volt, bármit is kértem tőle. Minden vágyamat teljesíti, viszont az öklözéstől félek, de megbántani sem szeretném:(
Ezt nyilván nektek kell megbeszélni. De ha érzel hozzá kedvet, akkor érdemes lehet kipróbálni.
Nálunk is a párom kezdeményezte, és nekem is tetszik a dolog. 44/N
Ragaszkodj a kolcsonosseghez, es alabb fog hagyni a vagya. :)
42F
Honnét jött ez a 40 feletti? Vagy az egyes válaszolónak írtál?
Lehet félreérthető voltam, ő a nő, én vagyok a férfi és ő szeretné kipróbálni, nem én.
Mit szeretnél tenni? Élvezed amit csináltok? Izgatónak tartod?
Nem bántasz meg senkit azzal, ha nemet mondasz. Csupán kiállsz magad mellett. De ha ennyire eltérő a szexuális kultúrátok, szépen lassan rá fog menni a kapcsolat.
Nem sokban különbözünk.
Azért nem szeretném neki azt mondani, hogy hezitálok a dolgon, mert ismerem őt, és tudom, hogy ha nem látja biztosnak, hogy ki akarnám próbálni akkor lemondana a saját vágyáról, mert nem akar nekem rosszat, de nem szeretném megfosztani ettől. Szeretem, na!:)
ÓÓÓ! Egy percig sem aggódj! Betolja az öklét a kipufogódba, Te pedig akkorát fogsz élvezni mint egy emeletesház.
Kamu a kérdés. Aki nem kamuzik, kiírja a nemét, és a korát is. A kamuk arra utaznak, hogy a hozzászólások alapján döntsék el a történet folytatását. Csináljatok mozgalmat a kamusok megfékezésére, ha nem ír ki egy normálist kérdést, a válaszhoz szükséges információkkal, hagyjátok figyelmen kívül. Minden kérdés megjelenik újként pár naponta. Sok a provokatív kérdés. A gyakori többet árt mint használ már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!