Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt az anális szex manapság ? Én nagyon szerencsésnek érzem magam mert a feleségem engedi és szereti. Vagy ez már inkább általánosnak számít ? 36F
Rendszeresség alatt, nem kell túlzásokra gondolni, neķünk kéthetente 1x van nagyjából.
De nem az van 1-2x kipróbáltuk és azóta sem.
Szerintem nagyon keves parnal van ilyen. Mi kb havi egyszer szoktuk, baratnom es en is szeretjuk mindketten. Regebben napi szinten is csinaltuk, de az a kapcsokat elejen volt.
25/F
Ujjazás nagyon sokszor van, egyszerűen imádja petting közben. Büszke vagyok Rá nagyon, mégha furcsának is hangzik.
Persze most behatolásra gondolok, már az is rendszeres sztem ha 1-2 havonta van ilyen, hiszen macerásabb és az embereknek sok minden más is van az életükben :)
Én nem merem szóba hozni pedig szeretném. Magától viszont nem mondja úgyhogy ne erőltetem.
30F
Én szoktam kívánni is. Elkezdjük a dolgokat, de van mikor már a tágítás is fáj, van mikor bennem van és ő élvezné én meg leállítom mert fáj.
Próbálkozni 2 hetente szoktunk, de hogy végig is vigyük az átlagba félévente 1x van, hogy sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!