Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a baj a szexkapcsolattal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a szexkapcsolattal?

Figyelt kérdés

Tényleg nem értem, hogy mi a probléma ezzel a 21. században. Hogy miért ne lehetne csak ebben egy férfi és egy nő. Mindenki csak komoly kapcsolatot szeretne, házasságot, gyereket. Oké értem, de kétlem, hogy mindenki be akar ebbe a sorba állni. Bár nekem jobban tetszik a kötetlen kapcsolat vagy barátság extrákkal megnevezések. Valamiért mindenki azt hiszi, ez egy személytelen kapcsolat, ahol egyik kihasználja a másikat és nem csinálnak semmit (beszélgetés, ismerkedés) ahhoz hogy szexeljenek.

Szerintem pedig ugyanúgy lehet tisztelni egymást, beszélgetni, sőt elmenni valahova közösen meginni egy italt/kávét, vagy rendelni vacsorát (vagy elmenni vacsorázni). Tehát attól, hogy többnyire szex van és nincs elvárás vagy számonkérés, attól még lehetünk emberségesek egymáshoz és nem kell lesz..rni egymás fejét hogy csak egy gyors óra és mindenki megy a dolgára... Dehogyis. Én sokkal inkább el tudnám képzelni ezt úgy, hogy megismerem a másikat annyira amennyire engedi és amiket leírtam, azokat a dolgokat is csinálhatjuk együtt.

Férfiként ezt tényleg nem értem. Pedig volt szerencsém kétszer is ilyen jellegű kapcsolatban találkozgatni nővel, de mostanában mindenhol csak azt hallom hogy: komoly; eljegyzés; házasság; gyerek. Csapból is ez folyik.

Tényleg mindenkinek csak a komoly kell?

tegnap 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy lélekölő.
tegnap 19:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi miatt volna az, ha ideális esetben úgy csinálják, ahogy írtam?
tegnap 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemvolt ilyen kapcsolatom de ahol már szex van ott elég nehéz helyén kezelni az érzelmeket. Pláne ha még barátság meg "randik" is vannak. Ismered a másikat, jóban vagytok, eljártok helyekre szexeltek is. Ez hogy nem alakul komoly dologgá? Én meg ezt nem értem.

Én fénysebességgel esek szerelembe és innentől már csak a sérülés garantált. Ráadásul az én koromban már pláne ideje megállapodni.

30n

tegnap 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért a 21 században már tök oké ezt csinálni, nőként és férfiként is. Nekem nőként volt egy ilyen kapcsolatom ami 3 évig tartott, eljártunk moziba, kajálni, jókat beszélgettünk és jó volt a szex is. Annyi különbséggel, hogy nem volt teljesen zárt a kapcsolat, ő eljárt randizni néha, meg nekem is volt egy pár hónapos kitérőm mással amikor külföldön éltem ezalatt az idő alatt. Egyikünk sem szeretett bele a másikba, soha nem inogtunk meg. Amiatt lett vége, mert túl kényelmes volt ez a fajta kapcsolat és már nem adott sokat illetve nem is vitt előre. De mivel mind a ketten megkaptuk a testi lelki kielégülést, nehezebb volt ismerkedni olyanokkal akikkel akár lehetne komolyabb is, mert "minek" amikor ott van a jól bevált partner aki már jól ismer. Így közös megegyezés alapján befejeztük ezt a dolgot, de szerintem mind a kettőnk élete nyitottabb lett utána, így jó döntés volt.

Nincs ezzel baj amíg felelősségteljesek benne a résztvevők, megfelelően kommunikálnak a határokról és igényekről, és azonnak kifejezik ha valaki esetleg többet akar már a másiktól mint aminek indult. Én sem a barátaimtól, se a családom azon tagjaitól nem kaptam megvetést akik tudtak erről, szóval ennek az elfogadottságával én nem tapasztaltam semmi rosszat.

26L

tegnap 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele - HA mindkét fél ezt akarja. Fogadd el, hogy nem mindenki, s azt keresd aki ugyanazt akarja mint te. Győzködnöd felesleges, az egyik ember értékrendje ilyen a másik meg olyan. Úgysem fogod tudni meggyőzni őket.
tegnap 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
tegnap 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs csók

Akkor rendben van

N

tegnap 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ugyanazt gondolom, amit a 3-as, csak kiegészíteném azzal, hogy amit te leírtál, az konkrétan úgy hangzik, mintha amúgy igényed lenne egy párkapcsolatra, csak elkötelezni nem mernéd magad. Nekem az nem megy, hogy átadom magam valakinek, aki cserébe nem ígér semmit, sokkal ragaszkodóbb, mélyebb érzésű típus vagyok ennél.
ma 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!