Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak szexkapcsolatot akar vagy mit?
Figyelt kérdés
Egy férfivel már hónapok óta beszélünk az elején leszögezte h párkapcsolat nem lesz ebből, viszont azóta is beszélgetünk előkerül a szex téma de nem sürgeti a találkozót sem. Egy elég elfoglalt pasas évek óta nem volt nővel állítása szerint és vonzónak tart. Én is őt, igazából azt se tudom én akarok e vele többet de találkozót én már felhoztam akkor hárított lemondta stb majd később felhozta h én nem akartam vele találkozni, ezt tisztáztuk akarjuk mindketten de mégse hozza fel hogy találkozzunk pedig szexet akar és tudja hogy benne lennék. Azóta is beszélgetünk...ennek így mi értelme? Ráadásul ő is mondta hogy ennek így nincs értelme de szexet akar de mégis olyan mint aki nem akar találkozni. Mit lehet tenni?tegnapelőtt 19:15
2/7 A kérdező kommentje:
Hát jól felhúzott...addig játszik amíg találok mást, mert mióta beszélünk két pasit hagytam ki mivel nem akartam gerinctelen lenni, de ha így folytatja és jön harmadik nem engedem...bár kétségtelen normális a fickó csak kell lenni vmi bibinek h ezt csinálja.
tegnapelőtt 19:24
3/7 anonim válasza:
Mit kell lenni bibinek? Megmondta, hogy nem akar semmi komolyat! 5 másik nővel is ezt csinálja + felesége van. EZ KELL NEKED? Szórakozik, nem vagy fontos neki talira sem. Nincs itt bibi, csak ennyire érdekled. És ha azt kérdezed, akkor miért dumáltok? - csak szórakozás, amikor épp nem mással foglalkozik.
És mégis miért kellene elhinni, hogy évek óta nem volt senkivel?? Inkább el akarja kerülni, hogy elküld egy 50e-s STD szűrésre! Sokkal könnyebb azt mondani, hogy tuti egészséges így! Nem kell mindennek bedőlni szivem...
4/7 A kérdező kommentje:
Dehogy van felesége🤣 és nincs nője se🤣 na kár volt kiírnom...
tegnapelőtt 20:08
5/7 anonim válasza:
Ez a viselkedés a férfiaknál népbetegség? Szex miatt ismerkedik, és mikor végül feljön a találkozás, akkor ő nem akar.
6/7 anonim válasza:
...ja, és itt is, évek óta nem volt nővel, se feleség se barátnő, semmi.
7/7 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy hagyod a dolgot... egy tipikus kamus fószer aki a neten adja a nagylegényt a fele sem lesz igaz abból amit írt, beéri a virtuális "hódítással" de ha azt mondanád neki gyere holnap dugjunk akkor megint valami fantörpikus mesével lemondaná a randit. Az a típus, aki valós találkozókon soha nem fog megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!