Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége azért megy bele szexkapcsolatba, mert abban reménykedik, hogy idővel a férfi többet akar majd?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 20:51
1/25 A kérdező kommentje:
Öntsünk tiszta vizet a pohárba ebben az ügyben.
2023. dec. 24. 20:51
2/25 anonim válasza:
Ma inkább bort tölts a pohárba és ha megiszod lehet nem írsz ki ilyen marhaságot.
3/25 anonim válasza:
Vagy csak a nők is szeretnek jót dugni meg sokat élvezni. Olyan nehéz ezt elhinni?
4/25 A kérdező kommentje:
Nehéz elhinni.
Nekem nincsenek olyan tapasztalataim, hogy csak azért dugnak velem, mert a dugás miatt. Pedig volt, akinek már az első randi után az ágyában voltam, de az is komoly kapcsolatot akart. Jártam is vele.
2023. dec. 24. 21:09
5/25 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne, ha a nők csak dugni akarnának velem.
De nincs így. Aki dugni akar velem, az kapcsolatot is akar.
2023. dec. 24. 21:10
6/25 anonim válasza:
Nem dugtam még veled szóval nem tudok nyilatkozni 🤣🤣🤣
3
7/25 anonim válasza:
Én személy szerint kb hányni tudnék az ilyen szexkapcsolatosditól. Én ettől sokkal jobban tisztelem önmagamat (és a másik felet is), mint hogy csak a szexuális igényeim kielégítésére használjak egy másik embert.
8/25 A kérdező kommentje:
Még valóban nem. 😅
2023. dec. 24. 21:16
9/25 A kérdező kommentje:
Te férfi vagy nő vagy?
2023. dec. 24. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!