Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége azért megy bele szexkapcsolatba, mert abban reménykedik, hogy idővel a férfi többet akar majd?
En mondjuk azert, mert akivel nagyon jokat dugunk, azzal nem fogok egyutt elni, hogy teljesen mas eletem legyen, mint amilyet szeretnek.
Apro pelda. Vakacio. Mondjuk medence meg tenger mellett akar dagonyazni a pasi, vagy szorfozni, legyen, en meg ugyanazon a szigeten hegyet maszni, kirandulni, felfedezni, fotozni.
Se beszelgetni, se reggel felebredni mellette nem lenne akkora elmeny, nem illunk ossze a szexen kivul.
A csak szex miért egyenlő a kihasználással, tiszteletlenséggel?
Ugyanúgy meg lehet tisztelni a másikat is, ha nem komoly kapcsolatot akarsz tőle, csak jól érezni magad.
7-es elég szomorú, hogy a szexuális élvezetet ezzel kötöd össze.
Nekem is volt, hogy valakivel csak szexeltem, nem akartam kapcsolatot és a faszi sem. Későb kb.1évre rá egyszer csak kaptam egy üzit, hogy amúgy bánja, hogy így alakult és elhívott randira, de számomra az csak szex volt semmi több, úgyhogy visszautasítottam.
Most meg boldog vagyok a kapcsolatomban.
15.
Igen, nekem így jó. Feleslegesen nem fogok ilyeneken stresszelni.
Az hogy más mit gondol erről nem érdekel.
Az érzelemfüggő nők igen, de a nők többsége NEM az. Ugyanúgy élvezik a szexet, csak éppen nem bárkivel, s nem feltétlenül akarnak az illetőtől kapcsolatot (főleg ha a nőnek van kapcsolata és csak a testi igényeit "vezeti le" a szeretőjével).
A szexkapcsolatoknál a pasik ugyanúgy képesek "beszerelmesedni", túlgondolni a dolgokat.
18.
Megmondtam a páromnak ha meg akar csalni tegye nyugodtan csak szóljon előtte vagy utána. Megértem csak akkor ő is tudja hogy vége van a kapcsolatnak.
Egyébként a párom szörnyen hazudik így hamar kiderülne.
Nyilván így is megcsalhat simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!