Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők többsége azért megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége azért megy bele szexkapcsolatba, mert abban reménykedik, hogy idővel a férfi többet akar majd?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 20:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

En mondjuk azert, mert akivel nagyon jokat dugunk, azzal nem fogok egyutt elni, hogy teljesen mas eletem legyen, mint amilyet szeretnek.

Apro pelda. Vakacio. Mondjuk medence meg tenger mellett akar dagonyazni a pasi, vagy szorfozni, legyen, en meg ugyanazon a szigeten hegyet maszni, kirandulni, felfedezni, fotozni.

Se beszelgetni, se reggel felebredni mellette nem lenne akkora elmeny, nem illunk ossze a szexen kivul.

2023. dec. 24. 22:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A csak szex miért egyenlő a kihasználással, tiszteletlenséggel?

Ugyanúgy meg lehet tisztelni a másikat is, ha nem komoly kapcsolatot akarsz tőle, csak jól érezni magad.

2023. dec. 24. 22:12
 13/25 anonim ***** válasza:
45%

7-es elég szomorú, hogy a szexuális élvezetet ezzel kötöd össze.

Nekem is volt, hogy valakivel csak szexeltem, nem akartam kapcsolatot és a faszi sem. Későb kb.1évre rá egyszer csak kaptam egy üzit, hogy amúgy bánja, hogy így alakult és elhívott randira, de számomra az csak szex volt semmi több, úgyhogy visszautasítottam.

Most meg boldog vagyok a kapcsolatomban.

2023. dec. 24. 22:16
 14/25 anonim ***** válasza:
38%
Én olyanról tudok, ahol a nő és a szeretője közt komoly érzelmek vannak, viszont a pasi idősebb, és se gyereket se esküvőt nem akar, ami meg a nő minden vágya igy nem alkotnak egy párt, nemegyszer szét is mentek már, és a csaj mindig talált valami balek pasit, de képtelen elenfedni a nagy őt, utóbbinak sincs senkije, így tartják a kapcsolatot, és ha lehet együtt vannak.
2023. dec. 24. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem akarok se terhes lenni se nemi betegséget elkapni ezért csak olyan emberrel fekszek le akivel komoly kapcsolatban vagyok.
2023. dec. 24. 22:32
 16/25 anonim ***** válasza:
39%

Biztonsági játékos..

2023. dec. 24. 23:37
 17/25 anonim ***** válasza:

15.

Igen, nekem így jó. Feleslegesen nem fogok ilyeneken stresszelni.

Az hogy más mit gondol erről nem érdekel.

2023. dec. 24. 23:40
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
#15 Attól még, hogy te így állsz hozzá, a másik fél még lehet kicsapongó, hiába akarsz te tőle komolyat, hiszem az embereket még az esküvő sem tartja vissza, hogy nem csalják meg a párjukat. Sajnos én is kaptam már el nemibetegséget a páromtól, így derült ki, hogy félrelépett.
2023. dec. 24. 23:50
 19/25 anonim ***** válasza:

Az érzelemfüggő nők igen, de a nők többsége NEM az. Ugyanúgy élvezik a szexet, csak éppen nem bárkivel, s nem feltétlenül akarnak az illetőtől kapcsolatot (főleg ha a nőnek van kapcsolata és csak a testi igényeit "vezeti le" a szeretőjével).

A szexkapcsolatoknál a pasik ugyanúgy képesek "beszerelmesedni", túlgondolni a dolgokat.

2023. dec. 24. 23:50
 20/25 anonim ***** válasza:

18.

Megmondtam a páromnak ha meg akar csalni tegye nyugodtan csak szóljon előtte vagy utána. Megértem csak akkor ő is tudja hogy vége van a kapcsolatnak.

Egyébként a párom szörnyen hazudik így hamar kiderülne.

Nyilván így is megcsalhat simán.

2023. dec. 24. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!