Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lehetőséget érdemes adni egy pasinak? Szexkapcsolatot akar, nem barátnőt, de nem megy a dugás. Van, amikor fel sem áll neki. Ha meg feláll, akkor csak pár percig bírja. Amikor ki akartam rúgni, akkor elkezett könyörögni, hogy ne hagyjam ott.
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek a helyemben?márc. 31. 21:50
1/34 anonim válasza:
Mivel a szexkapcsolatnak a szex a lényege és ez neki nem megy... Értelem szerűen kiadnám az útját
2/34 anonim válasza:
Egy kapcsolatban teljesen megértő vagyok azzal kapcsolatban, ha vannak nehézségei. Tapasztaltam ilyet, nem egyszer, türelemmel és sok bátorítással mindegyikkel átlendültünk ezen.
De amennyiben kijelenti, hogy ő csak használni szeretne engem, de még azt sem bír rendesen, akkor ott részemről nincs türelem. Menjen máshoz szerencsétlenkedni.
5/34 anonim válasza:
Szexkapcsolat szex nélkül mint a kávé koffein nélkül, majd kávé kávé nélkül
6/34 anonim válasza:
Látszik, hogy a csávó többet akar, mint szexkapcsolat, csak nem vallja be.
Szexkapcsolatnak pont a szex lenne a lényege, ha nem megy, akkor meg kell válni tőle (főleg, hogy nem párkapcsolat ez).
7/34 anonim válasza:
Egy szexkapcsolat lényege a szex; ha erre képtelen, már az első alkalom után nem hallana többet felőlem.
8/34 anonim válasza:
Minek akar az olyan szexkapsolatot,aki csak érzelmekkel együtt tud dugni? Dobd ki.
9/34 anonim válasza:
Ha nem megy neki a szex, de melletted akar maradni, kérdezd meg töle mivel tudna neked örömöt okozni? Esetleg mint nyaloszolgát megtarthatod ha ez neked bejön, ö pedig ebben tud teljesiteni. De más kompenzácio is elképzelhetö.
10/34 anonim válasza:
Annyi esélyt érdemes adni amennyit egy nőnek hasonló helyzetben. Ahogy érzed, úgy tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!