Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatnál érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatnál érdemes fogamzásgátlót is szedni a gumi mellett?

Figyelt kérdés
Vagy elég a gumi? De mi van, ha elszakad? Akkor már jobb a fogamzásgátló, mint az eseményutáni, nem?
2021. dec. 25. 18:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Minek?
2021. dec. 25. 19:01
 2/26 anonim ***** válasza:
A gumi se véd mindentől. Elég ha a heréi a nagyajkaidhoz érnek, beteg simán lehetsz. Amit meg leírtál, az párkapcsolatra is igaz.
2021. dec. 25. 19:06
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire pánikolsz mindentől, akkor maradj távol minden féle módon az emberektől.
2021. dec. 25. 19:11
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Eseményutáni nagyon drasztikus, egészséget károsító szer. Hormonmentes fogamzásgátló sem túl jó, de ennél mérföldekkel. Ha olyannal szexelsz, akivel nem tudod elképzelni a közös életet, akkor igen, szedjél; viszont erről ne tájékoztassad a fickót, vagy hamar gumi nélkül akarja majd csinálni, ami ilyen felállásban egészségügyi kockázat.
2021. dec. 25. 19:34
 5/26 anonim ***** válasza:
60%
Én tabit még a párom miatt se szednék, nem hogy valami random pasi miatt. Az óvszer biztonságos, ha normálisan használjátok. Én soha egyet se szakítottam el. Nekem ez megfelel így. Szerintem csak a parázás miatt gyógyszert szedni hülyeség. Viszont azt javaslom, hogy ne a gumiba élvezzen a pasi. Úgy a tuti.
2021. dec. 25. 19:44
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

5

Minek kell ilyen hülyeséget írni?

Mi a francért ne élvezhetne a gumiba? Hány éves vagy 15?

2021. dec. 25. 22:43
 7/26 anonim ***** válasza:

#6: Talán mert ha véletlen kilyukad, akkor garantáltan mehet eseményutániért. Viszont ha nem élvezett a gumiba, akkor nem vennék be bogyót, mert minimális az esély hogy baj legyen. A kérdező pedig extrán parás (hisz tabit is akar csak emiatt szedni), ezért neki ajánlottam ezt, mint egy plusz védekezést. Ha úgy tetszik gumi + megszakítás.

Itt te vagy a primitív buta alak sajnos. Legközelebb inkább maradj csendben.

2021. dec. 25. 22:47
 8/26 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, ennyi erővel be se tegye gumival se.

A gumi + megszakítás egy baromság.

Ezt a 15 evesek szokták mikor tabit szed de nem élvezhet bele... na ez ugyanaz.

Pont azért ne írj neki hülyeséget mert extra paràs.

A kiszakadt óvszernek pont olyan minimális az esélye mint mint hogy tabi meg gumi mellett terhes lesz

2021. dec. 25. 22:57
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem fogsz fel azon, hogy parázik? Ha most őt ez megnyugtatja nem mindegy? Belém évek óta nem élvezett senki és érdekes mód rohadtul senkit se zavart. A kérdező paráját nem fogja megváltoztatni ez a gyökér szílus, amit tolsz. Ha neki az megnyugtató, akkor legyen megszakítás. Jobb, mintha fogamzásgátlót kezdene el szedni a gumi mellé.
2021. dec. 25. 23:15
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

"Belém évek óta nem élvezett senki és érdekes mód rohadtul senkit se zavart."

Na itt a baj, hogy te is analfabéta vagy a témában és így osztogatsz tanácsot.

2021. dec. 25. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!