Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatnál érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatnál érdemes fogamzásgátlót is szedni a gumi mellett?

Figyelt kérdés
Vagy elég a gumi? De mi van, ha elszakad? Akkor már jobb a fogamzásgátló, mint az eseményutáni, nem?
2021. dec. 25. 18:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Ki a fszt érdekel a pasinak mi jó...""

Szóval ki az önző?

"Igen, fontos az élvezet, de ha valami sokkal komolyabb dolog van a mérleg másik oldalán, akkor háttérbe szorul az élvezet. Háttérbe KELL szorulni. Aki ezt nem hajlandó elfogadni férfiként, az nem érdemel nőt."

Szexkapcsolatban csak az a fontos. Ennyiröl szól a kapcsolat... 😀

2021. dec. 26. 00:14
 22/26 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ilyen fogyatékos? Olvasd már el a kérdést. A kérdező pánikol, fél. Most ezzel rohadtul nem tud mit kezdeni. Lehet nagyon fiatal, akkoriban mindenki jobban parázik. Az óvszer mellett akar tabit szedni, nehogy a gumi kiszakadjon és teherbe essen.

Hogy magyaràzzam el a csökött agyadnak, hogy ha ő ennyire parázik, akkor neki a megszakítás jó alternatíva lehet.

Engem felesleges belehozni ebbe a dologba, mert veled ellentétben én nem azt javaslom a kérdezőnek, smit én csinálok vagy ami nekem lenne jó vagy az ő pasijának lenne jó. Én azt mondtam neki, hogy NEKI mi lenne a jó.

Én kb világ életemben gumi nélkül megyszakítást alkalmaztam, mert én nem vagyok parázós, de nem kezdem el ezt reklámozni mindenkinek hogy csinálja ezt, mert ez nem való mindenkinek. Szóval szerintem amíg csak magadról meg a faszidról tudsz pofázni és a kérdező pasijának élvezetével foglalkozol...gyakorlatilag mindenki mással, csak a kérdezővel nem, addig ne osztogass tanácsokat.

2021. dec. 26. 00:15
 23/26 anonim ***** válasza:

#21: Lol mi van egyszerre csak 8 szót tudsz értelmezni? Javaslom járd ki legalább az általános iskolát. Javadra válna, ha legalább a 8 osztályod meglenne.

Hihetetlen, hogy te azt hiszed egy szexkapcsolatban nem számít, ha terhes lesz a csaj és meg kell szülnie egy gyereket lol. Szerintem itt ezzel az egy mondatoddal mindent elárultál magadról.

2021. dec. 26. 00:18
 24/26 anonim ***** válasza:

Mint írták aki gyerek hozzá az ne erőltesse.

De, azt javaslod, mert beléd sem élveznek évek óta.

Na akkor te vagy itt a legfelelőtlenebb, jogod nincs tanácsot osztogatni.

Még ennyi ellentmondást 😀

Nagyon gáz

2021. dec. 26. 00:19
 25/26 anonim ***** válasza:

23

"Hihetetlen, hogy te azt hiszed egy szexkapcsolatban nem számít, ha terhes lesz a csaj és meg kell szülnie egy gyereket lol."

Mondja az aki nem vedekezik... te olvasod amiket ide hánysz?

2021. dec. 26. 00:21
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem azt javaslom nekem mi a jó. Én nem gumi mellett alkalmazom ezt. Nem tudom már másképp elmondani. Ez egy kicseszett tény, hogy ha nincs hormon, akkor gumi meg hőmérőzés meg megszakítás stb ezek jöhetnek szóba.

De nem vitatkozom veled többet, mert már én szégyellem magam hogy milyen szintre süllyedtem szzal hogy válaszoltam egy ennyire buta embernek. Mindig megfogadom hogy nem vitatkozom hülyékkel, de néha nehéz, főleg ha látom hogy másoknak akarnak rosszat. Remélem a kérdezőnek lesz annyi esze, hogy eldöntse kinek a segítségét vegye figyelembe.

Annyira szomorú, mikor a nők akarják más nőket porba alázni és a férfiak eszközévé alacsonyítani. Nekünk elvileg támogatni kéne egymást, épp elég toxikusak a férfiak önmagukban is. Sose fogom megérteni azokat a nőket, akik rabszolgát akarnak csinálni más nőkből. Visszataszító vagy.

2021. dec. 26. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!