Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan érdemes megkérdezni egy nőtől, hogy nyitott lenne-e egy szexkapcsolatra, hogy jól hangozzon a dolog, és ne tűnjön sértőnek, udvariatlannak?
Van egy nőismerősöm régebbről, akivel amolyan haveri viszonyban voltunk. Most nincs senkije, ahogy nekem sem. Vonzónak tartom őt, viszont azt is tudom, hogy egy rendes párkapcsolat nem működne köztünk. Arra gondoltam, hogy egy barátság extrákkal-jellegű dologba belemennék vele.
Viszont azt is tudom, hogy rosszul tálalva ezt a felvetést akár sértőnek is érezhetné, vagy kellemetlen lehet, ha neki nem pálya a dolog, és nem akarom őt megsérteni, elrontani vele a kapcsolatot.
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan érdemes ezt a dolgot felvetni úgy, hogy jól hangozzon, és ne legyen sértő, ciki? Érdemes lenne pl. elhívnom vacsorázni, és úgy megkérdezni?
Köszönöm a válaszokat!
Ez inkább múlik azon, hogy ő hogy viszonyul hozzád.
Ha vonzódik, akkor imponáló lesz neki, ha meg nem, akkor hogy képzelted!?
Ha flörtölsz vele, arra hogy reagál?
Szerintem csak körülírnod kellene, rávezetned. Konkrét kérdésre lehet már a zavarbajövetele miatt nemet mond.
Talán először a párkapcsolatokról kellene beszélgetnetek, itt mondanod, te nem akarsz mostanában. Majd később, talán másik alkalommal pedig flörtölni kezdhetnél, de ezt a részét meg már rád bízom. :)
"Kérdezd meg, hogy dughatnád-e heti egszer."
..csak egyszer? .. :))
karora vernem tobbszor s ha olyan a tyúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!