Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nőként érdemes lenne elveszíteni a szüzességemet egyéjszakás kalandban vagy szexkapcsolatban?
Szerintem egyejszakas, tudnia sem kell, igy nem ciki.
28F
És attól hogy elveszíted, mitől lesz jobb?
Egy alkalomtól még nem lesz tapasztalatod..
Eddig nem volt sürgös, akkor most miert kapkodsz ?
Az én véleményem a NE tedd.
Keress olyat aki figyel rád, nem hiszem, hogy rossz élményként szeretnéd megélni.!
Ha a sok visszatartóta hallgatsz itt, olyan leszel mint ők xD
Szerintem meg minél előbb túl kell lenni rajta. Az egy korlát.
A szüzesség szerintem nem érték, hanem egy állapot, nem vagy se több, se kevesebb, se tőle se nélküle. Ha téged zavar, akkor veszítsd el valami ismeretlennel, még az is lehet, hogy az önbizalmad is nagyobb lesz tőle, és utána könnyebben találsz "igazi" pasit.
Csak ne várd, hogy egy egyéjszakással valami fantasztikus élmény lesz, párkapcsolatban, szerelemben sokkal-sokkal nagyobbat fog szólni - akár szűz vagy még akár nem. Ha esetleg rosszul sülne el, akkor ne vegye el a kedved a további próbálkozástól.
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!