Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatnál érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatnál érdemes fogamzásgátlót is szedni a gumi mellett?

Figyelt kérdés
Vagy elég a gumi? De mi van, ha elszakad? Akkor már jobb a fogamzásgátló, mint az eseményutáni, nem?
2021. dec. 25. 18:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Analfabéta vagyok hogy nem élveznek belém? Lol micsoda logikád van. Guglizd már ki mit jelent a szólegalább. Kettőnk közül itt te vagy a síkhülye. Remélem a kérdezőnek elég esze van ahhoz, hogy felismerje ki ír normális, segítő hozzászólást. Te csak idejöttél fogyatékoskodni, de egy normális választ se írtál a kérdezőnek...
2021. dec. 25. 23:31
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Kerd meg a párod hogy hagyjatok abba mielőtt elélvezel, aztán fejezd be máshogy.

Ezt senki nem tolerálja. És a kétdező szexkapcsolatól beszél.

Hát az a pasi keresni fog olyat aki nem gyerekeskedik, hisz az ilyen kapcsolatban az egyetlen elvárás a JÓ szex.

2021. dec. 25. 23:36
 13/26 anonim ***** válasza:

Lol te hülye vagy. Miről beszélsz? Nem arról van szó, hogy nem élvezhet el a pasi. Ha te ilyen önző buta gyökér vagy, remélem nem sok nő lesz az életedben.

Rohadt érdekes, hogy én normális pasasokkal voltam, nem is 1-2vel és soha senkit nem zavart ez. Itt csak te vagy az a fasz aki ezzel jön. De ilyen ől nincs sok.

2021. dec. 25. 23:48
 14/26 anonim ***** válasza:

Hu 13..nő vagyok.

Igen elélvezhet, miután kivette, ha 1 pillanatra is de meg kell stakítania az aktust amíg kihúzza. Próbáld ki te is ezt. Mondd neki hogy vegye ki mielőtt elelvezel, tudod, az utolsó pillanatban. Na ki az önző?

2021. dec. 25. 23:52
 15/26 anonim ***** válasza:

Egyébként a 3as jól leírta egy mondatban.

Várj a szexel amíg felnősz hozzá agyban is.

2021. dec. 25. 23:57
 16/26 anonim ***** válasza:

#14: Ja hogy te még nő is vagy. Akkor már mindent értek. Csodálkoztam volna ha ezt egy pasi mondja, nem szoktak ilyen agyhalottak lenni ilyen téren. Te meg meg is érdemled a sorsod akár akkor ha teherbe basznak, akár akkor ha tönkrebaszod fogamzásgátlóval az egészséged.

Amilyen foggyos vagy még azt is kinézem, hogy valami toxikus kapcsolatban vagy ahol belédültették ezt a gondolkodásmódot, te meg azzal nyugtatod magad, hogy igen ezt te saját akaratodból akarod így.

Csak azt nem értem, hogy te minek osztasz itt bárkinek tanácsot, ha te vagy a kisebbség. Te nyugodtan dugj ahogy akarsz, de ne adj másoknak tanácsokat, ha ilyen agyhalott vagy.

2021. dec. 26. 00:01
 17/26 anonim ***** válasza:

A legnagyobb büntetés a szexben elvárni a férfitól, hogy megálljon, amikor neki a legjobb. És ezt nőként írom. Orálnál kiköpni a farkát amikor élvez, vagy épp elvárni, hogy kivegye szex közben. Én tartós kapcsolatban vagyok, tabit szedek (kapcsolattól függetlenül is szedem, egészségügyi okokból) nem várnám el, hogy rántsa már ki, mikor élvez. De amikor gumit használtam régebben, akkor is abba élvezett. Ez egy közös felelősség, a szexhez fel kell nőni, és át kell beszélni a "mi van ha" kérdéseket.

Válaszolva az eredeti kérdésre, ha aggódsz, ez jó kombó, kb lehetetlen gumi+tabival tehetbe esni. Menj el egy jó (magán)nőgyógyászhoz, és normális kivizsgálás után irass egy tabit. De tényleg ne hozd fel a partnernek, mert onnantól fixen nem fog gumit húzni.

2021. dec. 26. 00:01
 18/26 anonim ***** válasza:
35%

Úristen hova ajánlgatod neki a fogamzásgátlót? Csak azért hogy a pasinak ne kelljen kihúzni?:D te kajak nem látod milyen undoritó amiket mondasz?

Ki a fszt érdekel a pasinak mi jó, ha a másik oldalon egy nemkívánt terhesség/ egy egészségügyileg káros gyógyszer hosszútávú szedése/ valós erős pánik, félelem van?

Igen, fontos az élvezet, de ha valami sokkal komolyabb dolog van a mérleg másik oldalán, akkor háttérbe szorul az élvezet. Háttérbe KELL szorulni. Aki ezt nem hajlandó elfogadni férfiként, az nem érdemel nőt.

2021. dec. 26. 00:05
 19/26 anonim ***** válasza:

16

Meglepett volna ha ferfi vagyok, megis erre gondoltál, pedig sehol nem utaltam ilyesmire.

Te azt hiszed az az általános, hogy védekezés mellett plusz megszakitják az együttlétet?

Nem, nem ez a normális. Ezért véfekezünk, hogy ezt elkerüljük és valóban élvezzük a szexet.

Látom mar nem tudsz mit mondani...

igen, saját akaratomból akarom, hogy a parom is elélvezzen megszakitás nélkül meg én is.

Na, hallottál e már ilyet?

Szóval ki az önző, alpári (teherbe basznak) ?

Kezdesz nevetséges lenni

2021. dec. 26. 00:10
 20/26 anonim ***** válasza:
A 17es nem én vagyok, de egyetértek vele maximálisan.
2021. dec. 26. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!