Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni valakibe szexkapcsolat során? Van egy férfi akivel összejárunk havi 1-2 alkalommal szexelni. Csak gyors szex némi csók és ölelés kiséretében,de semmi romantika. Azon kívül neten szoktunk viszonylag sokat beszélgetni mindenféléről.
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy be szeretném fejezni vele. Gondolkodtam hogyan is mondanám el neki és ekkor rámjött a sírhatnék. Eszembe jutott, hogy akkor már többé nem is láthatom és beszélni se fogunk. Nem értem magam. Most már magam se tudom mit is érzek iránta. Tény, hogy bejön mint pasi,de ha nem jönne le se feküdnék vele. Az elején tisztáztuk, hogy ez csak szex.ma 00:26
1/6 anonim válasza:
Bele tudsz. És legtöbbször sirás a vége mert az egyik többet akar. Legtöbbször a nő. Mi nők egy idő után érzelmeket generálunk valakihez akit megszoktunk. Pláne ha bizalom is van, kémia és jó barátság is. Viszont a férfiaknak nem kell érzelem a szexhez
2/6 anonim válasza:
3 esetről is tudok amikor a lazább kapcsolatomban levő csajok nagyon oda voltak értem/belém szerettek sajnos.
Jobb a szerelmet kihagyni, a rajongás még belefér. Viszont, ha valakivel jó az egész, tényleg szexben és más dolgokban is élvezetes, azt inkább érdemes kiélvezni, mert nem tudni mikor találsz megint ilyet. Sokszor kapcsolatban is rosszabb volt a szex és maga a kapcsolat, mint 1-1 lazább dolognál.
3/6 anonim válasza:
Ritkán értékelek, de egyetértek az utolsóval. Ugyanaz a tapasztalat.
4/6 anonim válasza:
Előfordul de inkább az elhagyatott, alacsony szociális készségekkel megáldottaknál
5/6 anonim válasza:
Igen előfordulhat
A legtöbb szexkapcsolatnak mindig az a vége hogy az egyik elkezd többet érezni ..
Még akkor is ha megbeszélték csak szex ..
Ha jó a szex akkor az ember természeténél fogva elkezd érzelmeket táplálni a másik iránt
30an
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!