Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találnek vagy inkább hogyan nyomjam el, vezessem le?
Szingli fiú vagyok, nem rég ért véget egy kapcsolatom, 2 honapja kb.
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges egyáltalán csaj találni szexkapcsolatra vagy inkább probáljam elnyomni a vágyaim.
Nagyon sokat szokott járni az agyam a szexen, vágyakozok egy csaj után akivel néha összejárnánk, pl tarthatnánk néha egész napos szex napot is.
Kényeztetném szájjal, kikötözném, kényeztetném jégkockával meg hasonlók utána jól megdugni, halljam hogy nagyon hangosan nyög és élvezi, hogy legyen mindkettőnknek jó. Kényeztessen ő is szájjal, tudjam bele vinni izgi helyzetekbe, pl tusoló alatt csinálnánk, elvinném étterembe utána izgi helyen megdugnám de persze úgy hogy ő is érjen a csúcsra.
Egy oda-vissza szexkapcsolatotra lányt, hogy lehet találni? Mindenki kiirja, hogy ilyen szexkapcsolata van meg olyan es a legtobb ezek kozul no. Csak szexre not en nem is tudom hogy lehetne talalni, es nem is lennek onzo. Mindkettonk vagyait kielhessuk.
23f
"Csak szexre not en nem is tudom hogy lehetne talalni"
A válasz egyszerű: szponzorálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!