Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan találnek vagy inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találnek vagy inkább hogyan nyomjam el, vezessem le?

Figyelt kérdés

Szingli fiú vagyok, nem rég ért véget egy kapcsolatom, 2 honapja kb.

Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges egyáltalán csaj találni szexkapcsolatra vagy inkább probáljam elnyomni a vágyaim.

Nagyon sokat szokott járni az agyam a szexen, vágyakozok egy csaj után akivel néha összejárnánk, pl tarthatnánk néha egész napos szex napot is.

Kényeztetném szájjal, kikötözném, kényeztetném jégkockával meg hasonlók utána jól megdugni, halljam hogy nagyon hangosan nyög és élvezi, hogy legyen mindkettőnknek jó. Kényeztessen ő is szájjal, tudjam bele vinni izgi helyzetekbe, pl tusoló alatt csinálnánk, elvinném étterembe utána izgi helyen megdugnám de persze úgy hogy ő is érjen a csúcsra.

Egy oda-vissza szexkapcsolatotra lányt, hogy lehet találni? Mindenki kiirja, hogy ilyen szexkapcsolata van meg olyan es a legtobb ezek kozul no. Csak szexre not en nem is tudom hogy lehetne talalni, es nem is lennek onzo. Mindkettonk vagyait kielhessuk.

23f

tegnapelőtt 14:51
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
Csak nyomd el, töki.
tegnapelőtt 14:52
 2/13 anonim válasza:
52%

"Csak szexre not en nem is tudom hogy lehetne talalni"

A válasz egyszerű: szponzorálod :)

tegnapelőtt 15:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Most kezdjek el valakivel beszelgetni, 1-2nap utan kérdezzem meg, hogy adok pénzt dugsz velem? Sztem ennél pofátlanabb dolgot nőnek nem lehet ajánlani, kinos helyzetbe hozni.
tegnapelőtt 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Olvasgasd itt a kérdéseket, válaszokat. Ha belevaló válasz van csajtól írj privit. Rám is igy szoktak írni. De én nem a te korosztályod vagyok.
tegnapelőtt 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
#4: Te milyen korosztály vagy? És hány privátot írták már rád erre a kommentedre? :)
tegnapelőtt 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
5. 40es korosztály. Férjnél vagyok csak nagyon nyitott és tetszetősek a válaszaim😜. Ne aggódj a privik miatt, tudom kezelni😉
tegnapelőtt 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
6: de ezek szerint zárt kapukon dörömbölnek a privátok?
tegnapelőtt 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bérelj ki egy ku*vát egy napra 150 ezeré és b**zhatod a zuhany alatt egész nap
tegnapelőtt 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7. Igen igy van. Szexig még nem jutottam senkivel.
tegnapelőtt 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:
9: Még...? :)
tegnapelőtt 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!