Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként mennyire könnyen találnék idősebb, 30 feletti párt/partnert aki komolyan is venné a kettőnk közti kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 20:28
1/38 anonim válasza:
Semennyire. Az idősebb férfiak nem akarnak maguknak egy hamvas, 18 éves barátnőt.
2/38 anonim válasza:
Lehet lenne pár köröd ilyen téren.
Én most vagyok 30, ahhoz, hogy egy 18 éves csajjal komolyan gondoljam NAGYON látnom kéne benne azt amit keresek.
3/38 anonim válasza:
Én viszont úgy gondolom, nem nehéz találni.
4/38 anonim válasza:
A rohamosan gyarapodó privát üzeneteid alapján nagyon könnyen.
5/38 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom. Nagyon jól megvoltunk egy darabig, de egy idő után megváltozott a lány és nem előnyére!
6/38 anonim válasza:
Nagyon könnyen találhatsz ilyet, akár itt is.
8/38 anonim válasza:
Attól is függ, hogy aranyásó vagy apakomplexusos vagy!
9/38 anonim válasza:
Kedves Kérdező
En komolyan vennélek, vannak ennek a helyzetnek egy kifejezése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!