Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nőkhöz szól a kérdés. Ha a férjetekkel már nem működik a szex, akkor önkielégítéssel oldják meg, vagy kerestetek szeretőt, alkalmi kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 19:23
3/15 anonim válasza:
Maszturbálok,szerető nem jōhet szòba. 40+
4/15 anonim válasza:
3-as válaszoló.
Elegendő ha csak maszturbálással elégíted ki magad?
5/15 anonim válasza:
Masztizok. Egyszer volt szeretőm pár hónapig. 38.
8/15 anonim válasza:
Szerető. Ha épp nem elérhető, akkor maszti.
9/15 anonim válasza:
Szomszédom 78 évesen napi szinten masztizik és nem érdekli hogy ki mit szol rá. Onnan tudom mert Én viszem rendszeresen egy váci szexshopba ezt azt venni
10/15 anonim válasza:
Idősebb nőként eddig magahoz nyúltam csak, DE mostmár eljött az a pillanat, hogy keresek mást a feladatra. Nem éri meg hűségesnek lenni. Soha nem azt kapja vissza az ember amit ad. Egy kicsivel több ka.i keveredik mindíg a történésekhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!