Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves lányként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lányként mennyire könnyen találnék idősebb, 30 feletti párt/partnert aki komolyan is venné a kettőnk közti kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. máj. 6. 20:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
30%

Derítsük ki! :)

36/F, ha komolyan gondolod, írj egy levelet és meglátjuk. :)

2023. máj. 6. 21:24
 12/38 anonim ***** válasza:
89%

Attólbfügg, ha szexkapcsolat, akkornkönnyen. Rengeteg pár keres csajt. Pasi meg pláne, főleg fiatalt.

Még komly kapcsolatra is sokan azt mondanák, hogy oké. De igazság szerint a többség csak a szex miatt lenne veled.

2023. máj. 6. 21:30
 13/38 anonim ***** válasza:
39%

Van már egy 12 éves fiam, nem akarok mellé még egy 18 éves lányt is nevelgetni.

Nekem már egy igazi nő kell, aki tud főzni rendes kaját is nekem, és nem csak a smink, meg a műkarmok az élete, amit kizárólag ejjfónnal tud kipakolni az instára, hogy csajos farokméregetésbe kezdjen minden egyes nap.

37/F

2023. máj. 6. 21:32
 14/38 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem szexkapcsolatra, hanem teljes értékű, normális kapcsolatra gondolsz, akkor esélytelen vagy. Amelyik 18 éves lány egy ilyen kérdést kiír ide, az túl komolytalan egy 30+-os pasinak.
2023. máj. 6. 21:35
 15/38 anonim ***** válasza:
80%
34 vagyok, és nem jönnék össze egy 18 éves nővel KOMOLYAN. Dugok egy 19 évest (pénzért persze), de az más. Hiába helyes, értelmes csajszi, éretlen még, és ha összejönne velem, csak elvesztené a legjobb éveit egy olyan kapcsolatban, ahol nem tudna rendesen végigmenni a szükséges élettapasztalatokon, mert én már úgymond mindent kitaláltam helyette.
2023. máj. 6. 21:43
 16/38 anonim ***** válasza:
77%
Ha csinos vagy akkor bárhol 😂 Ha csak szexet keresel akkor meg kiváltképpen 😂😂😂
2023. máj. 6. 21:56
 17/38 anonim ***** válasza:
72%
És nekem nincs ilyen szerencsém! f.
2023. máj. 6. 22:11
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

Szintén 18 éves lány jelen.

Szerintem kb lehetetlen.

25-30 körüli pasiknál még van esély erre. Följebb már nem nagyon. Szexre persze találsz bőven.

Én egy 38 éves férfival vagyok jelenleg olyan kapcsolatban amit leginkább a "situationship" elnevezéssel tudnék illetni. (ha érdekel jobban kifejthetem privátban)

Sok időt töltünk együtt, és tök bele estem, de szerintem sosem fog komolyan venni ami teljesen érthető.

És én még szerencsésnek érzem magam, mert foglalkozik az érzéseimmel, szeret mint embert. De sajnos nagyon nem vagyunk egy szinten, komoly dolog ebből nem igazán lehet.

Azt tudnám tanácsolni, hogy próbálj olyan pasit keresni, aki a preferált korosztályod alsó határán van, hozzád minél közelebb. És próbálkozz nyugodtan, szurkolok neked, de ne keseredj el ha valaki csak használni akar, ez nem jelenti azt hogy a lelked, az egész személyed ne volna értékes.

2023. máj. 6. 22:48
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok neked, ismeretlenül is!

Ismertem ilyen lányt! Aztán kiderült, hogy csak az én részemről volt elképzelés a jövőt illetően! f.

2023. máj. 6. 22:55
 20/38 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj, ha a 27 is oké, ismerkedhetünk, komoly szándékkal.
2023. máj. 6. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!