Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 50 fölött, ti hogyan élitek túl a szex hiányát, ha már a hosszú házasságban az a rész megszűnt? 55N
Csak majdnem csúszott ki a számon. Szerencsére nem.
Egyébként meg ahányszor felhozom a témát, annyiszor ígéri meg, hogy elmegy orvoshoz. Természetesen még egyszer sem volt ez ügyben.
Az meg hogy kézzel-szájjal elégítsen ki, nekem kevés. Nem az orgazmusra van szükségem, azt meg tudom oldani játékszerekkel. Arra van szükségem, hogy magamban érezzek egy férfit.
Igazad lehet, hogy a "normálisabb" férfiak nem közelítenek házas nőkhöz. És persze a bizalom egy nagyon nehéz kérdés.
Beszéltünk ma. Nagyon nehezen kommunikál sex témában. Azt mondta, hogy jobb lesz és oda fog rám figyelni. De egyelőre nem kívánja a szexet. Érti, H én szeretném, türelmet kér. Azt mondta nem bánja, ha előtte elégítem ki magam:) hátha kedvet kap ... Szóval türelem...
Persze, egy férfinek nagyon önbizalom romboló és még beszélni is kell róla.
Ez némi bizakodásra ad okot.
Az hogy "egyenlőre nem kívánja" mióta tart?
Valamelyik nap teszteld is le mi történne ha előtte önkielégítenél.
#34 voltam.
#45 #34
Igen, a kedvedért írtam ide a választ:)
Ki fogom próbálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!