Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú párkapcsolatban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú párkapcsolatban, házasságban, mennyire fér bele nálatok a perverzkedés, plusz extrák? Csajok, hogyan álltok ezekhez a dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Nyilván mindenkinek mást jelent a perverz szó, sokszor nem is használjuk helyesen. Most én se a nagyon durva dolgokra gondolok, hanem olyanokra, mint pl a keményebb szopatás, kiadós blowjob, ciciszex, spontán szex szabadban, vagy valami extrább helyen, különlegesebb pózok, arcraélvezés, szájbaélvezés, stb. Vagy olyan dolgok, amiket a csajok akarnak. Nyilván amiket felsoroltam, van, akinél alap, van akinél szóba sem jöhet. Ki hogyan áll ezekhez a dolgokhoz? Csajok, ti ha benne vagytok ezekben, örömmel csináljátok, vagy csak muszájból a pasitok kedvéért, hogy ne menjen máshoz?

dec. 21. 12:51
 1/4 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

A felsoroltak közül mindet szeretem, csináljuk is rendszeresen, kivéve az arcra élvezést. Van olyan, amikor neki jön valami ötlet, én egyből benne vagyok. De van, hogy nekem, és csináljuk. Nem azért, hogy a másik fél ne menjen máshoz, hanem azért, mert izgató dolgok ezek. Ezen kívül szeretünk a másik kedvében járni, nem nehéz kicsit megerőltetni magadat a másik kedvéért ha úgy van, főleg ha tudod, hogy őt épp az izgatja vagy szeretné kipróbálni. Nem nagy dolog tényleg.

N

dec. 21. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Alap. A husegen belul minden belefer mindenhol . Nem kerek privit.
dec. 21. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel szeretünk kísérletezni persze kettesben

Amiket leírtal nem alk távol tőlünk

33n

dec. 22. 04:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

6 éve vagyunk házasok,és igyekszünk felfedezni a vágyainkat.

Mostanában (kb.1 éve),szeretjük kipróbálni az izgalmas helyeket is.

Pl. próbafülkében,vagy valami külsős helyszínen.

35n

dec. 23. 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!