Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek volt olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek volt olyan, hogy meztelen fürödtetek vízparton, meglátta ezt egy nő és nem tudott nektek ellenálni és szex lett?

Figyelt kérdés

tegnap 19:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
tegnap 19:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Veled igen?
tegnap 19:19
 3/18 A kérdező kommentje:
Velem igen.
tegnap 19:20
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen nincs 🤣🤣🤣
tegnap 19:21
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Szex ugyan nem lett, de bókokat kaptam már nem egyszer ebben a helyzetben. Jól esett nagyon.🙂 20/F
tegnap 19:27
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Ide jàrsz hazudni?
tegnap 19:30
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem majdnem, csak a csaj helyett egy ponty cuppant rá a farkamra a víz alatt..
tegnap 19:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak fordított helyzetet láttam. Bár a végét nem vártam meg. De tutira megdugta végül a csávó a nőt
tegnap 19:35
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
Ràharapott a kukacra egyből? 😂 Amúgy jah kb ez mindennapos nyáron veletek nem? 🤣
tegnap 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem így történt hétvégén, de sajnos hideg volt a tó vize, összement a pömpölőm és a csaj ellent tudott állni.
tegnap 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!