Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek volt olyan, hogy meztelen fürödtetek vízparton, meglátta ezt egy nő és nem tudott nektek ellenálni és szex lett?
Figyelt kérdés
tegnap 19:18
11/23 anonim 

válasza:

Az hagyján, de egy 67 éves néni volt, de annyira kanos voltam, hogy hagytam, hogy kiverje nekem a ráncos kezével.
12/23 anonim 

válasza:

#7. Jobb mint ha egy csuka lett volna.🤣
14/23 anonim 

válasza:

7# Váratlanul ért, de bevallom kicsit jólesett, hogy cuppogott rajta. Kell egy kis fehérje a halnak is. 🤭🤭
15/23 anonim 

válasza:

A kérdés a bizonyíték rá, hogy a kérdező még életében nem járt ilyen hely közelében.
16/23 anonim 

válasza:

Perszeeeeeeeeeee, s annyira jó voltam hogy még pizzát is sütött, sőt egyből felhívta a barátnőit telefonon jöjjenek oda és még azokat is meg kellett dugnom. Kár hogy csak 3 barátnőjére volt már időm, mert közben bekopogott éjjel a g.citündér és a gatyába ment a nedű 😄
18/23 AzImi 

válasza:

Ilyen még nem volt, de az már előfordult, hogy egy homokos oda jött mellém napozni és úgy kezdeményezett nálam. Kihagytam, hamar összepakoltam és haza indultam inkább.
20/23 anonim 

válasza:

Ha igaz lenne, nem most írnád ki, hiszen az időjárás miatt legalább fél éve kellett volna történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!