Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon erős a garatreflexem, és öklendezek, így nem tudom a barátom leszopni, pedig szeretném??21N
Figyelt kérdés
Annyira erős a garatreflexem, hogy fogmosásnál a fogkefétől is öklendezek. Esetleg orvoshoz érdemes ezzel menni ? Szeretném leszopni a barátom, de így nem tudom.tegnap 19:50
1/16 anonim 

válasza:

Akkor izgasd csak a nyelveddel a farkát!
2/16 anonim 

válasza:

Nem muszáj az egészet betömnöd. Csináld kézzel és közben puszilgasd, nyalogasd. Az én párom attól is elmegy, ha a nyalogatom. Nyilván, tudom, hol kell neki.
3/16 anonim 

válasza:

Tapasztald ki, hogy meddig kényelmes. Amúgy is inkább a makknál/makk alatt van az érzékeny rész, illetve ahhoz se kell tövig bekapni, hogy finoman szívni tudd.
4/16 anonim 

válasza:

Nem kell odáig bevenned. Próbáld csak a makkot. Közben a nyelveddel játszadozz rajta. Egy csokibonbont sem tudsz egyben bekapni?
5/16 anonim 

válasza:

Nekem is ez a problémám, mint a kérdezőnek, viszont az én párom nem elégszik meg azzal, ha csak nyalogatom.
Mindenáron tövig le akarja nyomni a torkomon. Most már eljutottunk oda, hogy ha szexre kerül a sor, rosszul leszek... :/
7/16 anonim 

válasza:

Igaza van a 6osnak. Az ilyen pasi nem érdemel bnőt.
8/16 anonim 

válasza:

#5 most ez komoly? Akkor miért vagy vele??
10/16 anonim 

válasza:

8-as. Azért mert hülye vagyok és nagyon nagyon szeretem.😅
Amúgy most szüneteltetjük a kapcsolatot. Megnézzük mi lesz. Köszönöm amúgy az aggódást. Nagyon kedves tőletek.💖😊💖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!