Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nagyon erős a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon erős a garatreflexem, és öklendezek, így nem tudom a barátom leszopni, pedig szeretném??21N

Figyelt kérdés
Annyira erős a garatreflexem, hogy fogmosásnál a fogkefétől is öklendezek. Esetleg orvoshoz érdemes ezzel menni ? Szeretném leszopni a barátom, de így nem tudom.

tegnap 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor izgasd csak a nyelveddel a farkát!
tegnap 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem muszáj az egészet betömnöd. Csináld kézzel és közben puszilgasd, nyalogasd. Az én párom attól is elmegy, ha a nyalogatom. Nyilván, tudom, hol kell neki.
tegnap 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztald ki, hogy meddig kényelmes. Amúgy is inkább a makknál/makk alatt van az érzékeny rész, illetve ahhoz se kell tövig bekapni, hogy finoman szívni tudd.
tegnap 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell odáig bevenned. Próbáld csak a makkot. Közben a nyelveddel játszadozz rajta. Egy csokibonbont sem tudsz egyben bekapni?
tegnap 20:16
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is ez a problémám, mint a kérdezőnek, viszont az én párom nem elégszik meg azzal, ha csak nyalogatom.

Mindenáron tövig le akarja nyomni a torkomon. Most már eljutottunk oda, hogy ha szexre kerül a sor, rosszul leszek... :/

tegnap 20:34
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
#5 Dobd ki.
tegnap 20:36
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Igaza van a 6osnak. Az ilyen pasi nem érdemel bnőt.
tegnap 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
#5 most ez komoly? Akkor miért vagy vele??
tegnap 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
NE tüdőzni akard. Szopjad 🤭🫢
tegnap 21:32
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

8-as. Azért mert hülye vagyok és nagyon nagyon szeretem.😅

Amúgy most szüneteltetjük a kapcsolatot. Megnézzük mi lesz. Köszönöm amúgy az aggódást. Nagyon kedves tőletek.💖😊💖

tegnap 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!