Akinek olyan erős garatreflexe van, hogy a hátsó fogak mosásánál is képes öklendezni, és a fogorvos sem tud dolgoznia a szájában, mert öklendezik, azzal mit csinálnak ha rossz foga van, de nincs pénze alatatásra?
Sajnos már ezen is túl vagyok. :( ez szerintem pszichés.
Viszont mire használna a terápia, addigra elfertőződne a fogam. Nem fáj, csak ott a ciszta. Januárra kaptam időpontot, de már most f.sok.
Nekem elég erős garatreflexem van, nem is tudom rendesen tisztítani a leghátsó fogaimat. Emiatt már kettőt is húzni kellett hátul. De megnyugtatlak, hogy a fogdokinál teljesen más a helyzet. Az érzéstelenítést az ínyed külsejébe kapod, olyankor nincs garatreflex. Utána pedig nem érzel semmit azon a részen, azért nincs.
Egyáltalán nem volt problémám a húzásnál. Sokkal rosszabb volt mikor egy tömés után a nyelvemről törölte le a szilánkokat amit a fúró hagyott. Na, akkor én is öklendeztem.
az érzéstelenítés a fogra és a környékére hat
De azt érzed, hogy egy kéz van a szádban, érzed az ízeket, stb.
Igen, de nem az egész szájra. Attól még érzed, hogy ott matatnak.
Tudom, mert már többször voltam.
Értem. Nos ezesetben egy pszichológust kell felkeresned.
A garatreflexet fizikai behatás váltja ki a nyelv hátsó részénél. Ízek nem tudják kiváltani, a fogdoki keze pedig nincs a szádban. A fogót meg nem érzed hogy ott lenne.
Nálad ez pszichés.
Mint írtam, már két hátsó fogam is ráment a garatreflexre, de fogdokinál semmi ilyesmi nincs.
Én is tudom, mert már én is többször voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!