Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig lehet szedni a cataflam...

Sankarea kérdése:

Meddig lehet szedni a cataflam rapid-ot?

Figyelt kérdés
5.napja húzták ki a rágó fogam recsegett ropogott minden szó szerint tépték.Nagyon fáj a helye és az arc csontom ,napközben elvagyok vele éjjel szörnyen fáj. 2 napja szilánkokat is eltàvolítottam a sebből mert sajnos maradt benne.Cataflamot 5. Napja szedem napi 3 ,de volt ,hogy csak 2 vettem be ,viszont a tájékoztatóban 5 napos folyamatos szedés javasolt csak .Lehet bármi bajom ha tovább szedem ?

tegnap 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Menj vissza az orvoshoz (vagy egy másikhoz, aki nem hentes), mert antibiotikum kell.
tegnap 00:31
 2/6 GTMusic válasza:
30%
Még nem vészes, valaki fájdalomcsillapítókon él. De hosszú távon káros következményekkel járhat. A te eseted semmiképp nem hosszú táv. Nincs otthon egy melegítő párnád? A meleg csökkenti a fájdalmat, és jobban tudnál aludni, ugyanakkor nem árt egy szájsebésznek, fogorvosnak ránéznie, hogy minden rendben van e. Kár, hogy ebben az országban nincs normális ellátás. Sajnálom, hogy ezen kell átmenned. Jobbulást!
tegnap 02:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy röntgen nem ártana meg nézni mi van még ott.
tegnap 04:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Melegítő párnával is iszonyatos,ma véres széklettel keltem így mindenképp orvos

Köszönöm szépen a válaszokat

tegnap 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehogy már a gyulladást melegítsd, úristen!
tegnap 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Hajlamos vagyok én is sokáig szedni.

De egyik ismerősöm is így volt és kilukadt a gyomra a gyógyszertől. Mindenképp ment orvoshoz véres széklettel.

tegnap 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!