Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akinek olyan erős garatreflexe...

Akinek olyan erős garatreflexe van, hogy a hátsó fogak mosásánál is képes öklendezni, és a fogorvos sem tud dolgoznia a szájában, mert öklendezik, azzal mit csinálnak ha rossz foga van, de nincs pénze alatatásra?

Figyelt kérdés
Akkor nem javítják meg a fogamat és úgy marad? Hiába mondják, hogy ne öklendezzek, az jön magától. Az egyik rágófogam felett van egy ciszta, szerintem gyökérkezelni, vagy húzni kéne. Félek, hogy amiatt mert nem tudom tartósan nyitni a számat és öklendezek kikapják, még ha menthető is lenne, mert nem lehet dolgozni a számban.
2022. dec. 16. 22:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-de én meg tudom, hogy érzem. 😂
2022. dec. 17. 00:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül elmegyek, csak nagyon félek.
2022. dec. 17. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Te nem azt érzed. Ez nálad valami furcsa pánik reakció, hogy félre nyelsz vagy ilyesmi, de nem garatreflex. Ez pszichés eredetű hiába próbálod másra fogni.
2022. dec. 17. 00:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Írtam is, hogy pszichés, de a pszichés dolgot még érzed. Ne akard bemesélni, hogy nem érzem, mert érzem. Az is elég, hogy úgy érzem, mintha. A lényeg, hogy érzem. Kötekedős.
2022. dec. 17. 01:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Kihúzzák.
2022. dec. 17. 07:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudod mit, kérdező?

Hagyd úgy. Kár beléd az idő.

2022. dec. 17. 08:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Embereld meg magad kérdező és ne hisztizz. xD
2022. dec. 17. 10:34
 18/18 A kérdező kommentje:

16-Itt egyedül beléd kár. Nem tudod felfogni, hogy a pszichés dolgokat is érzed. A pánikroham is pszichés reakció mégis úgy érzed, hogy megfulladsz.

Nem hagyom úgy, mert igényes vagyok. A szép, hófehér, ápolt fogsoromba nem illik egy rossz fog.

2022. dec. 17. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!