Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns srácok/pasik, ti pasit is aláztok?
Akár pl szexel keverve. Pl szopnia kell? Vagy megdugod?
Azért kérdezem, mert egy domináns sráccal dumáltam régen. Állítja heteró ennek ellenére mesélte, hogy párok esetén szándékosan a nő szeme láttára orálra parancsolja a pár férfi tagját. Azon eleve meglepődtem, hogy egy heteró pasi miért tenné meg parancsra? Szerinte én ezt nem értem mert nem vagyok benne. Tény csak kíváncsiskodtam, de meglep. Ezért érdekel ti mit mondotok?

Hetero dom vagyok, semmi esetre sem lesz köztünk szex, de alázom azzal, hogy a nőjével vagyok
48F

Rossz kategória... heteró nem csinál ilyet, mert azért heteró ugyebár.
Aki domináns az meg pláne tudja ő maga mennyit ér, s nem fog olyan dologba belemenni ami neki nem tetszik csak azért, hogy egy adott nőt megdugjon. Tudja, hogy amúgy is kap hasonló csinos nőt az "utánfutója" nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!