Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns srácok ti alázásban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns srácok ti alázásban pasit is aláztok?

Figyelt kérdés
Vagy csak csajt? Pasival miket tesztek?
2022. szept. 17. 09:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Alapból nem. De sub csajnak sub pasija jelen lehet éppen, hogy lássa hogyan baszom a csaját. Volt már, hogy a székhez kötözött sub fiúka fejére élveztem miután előtte dugtam a csajt...
2022. szept. 17. 09:57
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet alázni, de szex nélkül!

Nem kérek privátot!

2022. szept. 17. 09:58
 3/28 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is izgató srácot alázni, főleg ha ott a barátnője. Akkor simán szopatok, dugok is mert izgat hogy a csaj előtt alázom meg. Aztán persze a csajt előtte dugom szintén.

De külön is izgat de csak fiatal srácokat alázok.

2022. szept. 17. 10:00
 4/28 anonim ***** válasza:
70%
Én 1x csináltam. Nem volt rossz. Igaz nem olyan amire vágynék, de nem olyan amit kioffolnék azonnal. A csávó akit aláztam amúgy 20 éves volt és a barátnője kérte. Mélytorkoznia kellett. Ügyes volt. Megjegyzem szerintem nem volt heteró mert nagyon odaadással csinálta. Én utáltam magam kicsit utána de aztán rájöttem, hogy nem kell foglalkoznom ezzel a dologgal hisz élveztem.
2022. szept. 17. 10:02
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Max nézheti meg szóban alázom, de a farkamhoz nem ér az fix.
2022. szept. 17. 10:03
 6/28 anonim ***** válasza:
49%
Szadizni igen, de szex nem! Ja és szadizni is csak olyat aki nem dagi, stb. Tehát olyat aki vékony vagy izmos és max 30 éves. 30 felettiek nőkben se jönnek be.
2022. szept. 17. 10:15
 7/28 anonim ***** válasza:
59%
Egyes, és milyen érzés volt egy fiú arcára élvezni?
2022. szept. 17. 10:22
 8/28 anonim ***** válasza:
Nem. Akinek az, az már nem heteroszexuális.
2022. szept. 17. 10:26
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
Csináltam már ilyet, igen. Hirdetésben egy csaj kívánsága volt ez, hogy előtte alázzam a srácot, mert megcsalta őt. Annyira belejöttünk és hát, izgatott is a szitu, hogy a srácot is megdugtam. Előtte csak fenyiteni kellett, de kutyába ment le a srác és amikor ütöttem a fenekét a csaj kérdezte, hogy menne-e az a része is?! Úgy éreztem, hogy nagyon is. Kicsit megerőszakolás volt, mert nem is ment könnyen és a srác már sírt is. De nagyon élveztem az egészet! Sajnos többet nem kerestek, pedig benne lennék még máskor is ilyenben.
2022. szept. 17. 11:02
 10/28 anonim ***** válasza:
De hol lehet ilyesmire domináns srácot találni??
2022. szept. 18. 23:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!