Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns srácok ti alázásban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns srácok ti alázásban pasit is aláztok?

Figyelt kérdés
Vagy csak csajt? Pasival miket tesztek?
2022. szept. 17. 09:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Na engem is érdekelne hol találnak olyat aki heteró de alázza őket.
2022. szept. 19. 10:18
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Én teljesen heteró vagyok, de volt már ,hogy a csajt és a pasiját is aláztam . Pasi elött dugtam a csaját a végén a csaj szájába élveztem és átköpte a pasija szájába. Kb 5x ismételtük az utolsó két alkalommal engedtem (bár mindig bántam utána) ,hogy a pasi is szopjon vagy ketten szopjanak egyszerre.
2022. szept. 22. 13:32
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen hetero, ja. XD .
2022. szept. 22. 13:34
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
12 es vagyok. Igen teljesen hetero. Ez inkább a mégnagyobb megalázásról szólt. Bent a börtönben is szopattam le a zárka csicskát. Sose nevezném magam biszexuálisnak . Egyáltalán nem vonzanak a férfiak se külsőre se belsőre és semmi szexuális vágyam nincs irányukban. Csak az elképesztően nagy uralkodási vágyam és dominanciám kiszolgálása véget történtek ezek a dolgok.
2022. szept. 22. 13:38
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
Szakadok a röhögéstől! Csak a f@szt szereti és hetero. :D
2022. szept. 22. 14:05
 16/28 anonim ***** válasza:

15, csak azt.. ezt miből hámoztad ki? :D

Van baj a szövegértéseddel..

2022. szept. 22. 14:38
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Igazi férfi veszi be a szerszámodat? Nekem mondjuk már a gondolatától is okádnom kell.
2022. szept. 22. 15:33
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
simán. nem kevés heteró srác igazán szívesen megteszi, csak persze no sex, no taperolás. de egy egyoldalú torkonkúrás nagyon is játszik, bár nem fogja elfelejteni.
2022. szept. 23. 06:23
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

15

dehogy szereti. sőt még a látványt se. a meleg csávóka marad ruhában, kezek hátul, nincs tapi, de nem rossz látni, ahogy fulladozik. nyilván fordítva nem menne a dolog, abból verekedés is lenne. ettől még teljesen heteró.

2022. szept. 23. 06:25
 20/28 anonim ***** válasza:
93%
Én kipróbálnám, hogy egy domináns srác alázzon! Akár pénzt is kérhetne érte!
2022. szept. 23. 06:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!